Συνέντευξη Τσίπρα στο Κόντρα: Η αντίδραση Οικονόμου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη Τσίπρα στο Κόντρα: Η αντίδραση Οικονόμου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Συνέντευξη Τσίπρα στο Κόντρα: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αποκάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως «εθνική εξαίρεση στην προσπάθεια ενίσχυσης της χώρας»

21.01.2022 | 09:47

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολίασε δηκτικά τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Kontra Channel.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αποκάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως «εθνική εξαίρεση στην προσπάθεια ενίσχυσης της χώρας» κι ότι εξαντλεί την πολιτική του πρόταση σε «κραυγές και χαρακτηρισμούς».

Η ανακοίνωση του Γιάννη Οικονόμου:

«Το μόνο καινούριο που ακούσαμε απόψε είναι ότι ο κ. Τσίπρας δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία με τις ΗΠΑ, όπως δεν ψήφισε ούτε τη συμφωνία με τη Γαλλία, ούτε τις δαπάνες για το υπουργείο Εθνικής Αμυνας και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Ο κ. Τσίπρας παραμένει έτσι η εθνική εξαίρεση στην προσπάθεια ενίσχυσης της χώρας σε όλα τα επίπεδα.

Κατά τα αλλά, όσο ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνεται μονότονα, εξαντλώντας την πολιτική του πρόταση σε κραυγές και χαρακτηρισμούς, χωρίς να εκφέρει σύγχρονο, πρακτικό πολιτικό λόγο, δεν χρειάζεται καμία ειδικότερη απάντηση στα όσα λέει».

Exit mobile version