Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Γερονικολού – Τσιμιτσέλης: «Πρώτο ραντεβού ήταν στο γύρισμα»
LIFESTYLE

Κατερίνα Γερονικολού – Τσιμιτσέλης: «Πρώτο ραντεβού ήταν στο γύρισμα»

Κατερίνα Γερονικολού - Τσιμιτσέλης: Το ζευγάρι των ηθοποιών πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά της ΕΡΤ "Κι όμως είμαι ακόμα εδώ”.

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησαν στο “Στούντιο 4” της ΕΡΤ1 ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού. Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας σειράς της Κρατικής Τηλεόρασης “Κι όμως είμαι ακόμα εδώ” όπου το ζευγάρι των ηθοποιών πρωταγωνιστεί, οι δυο τους βρέθηκαν στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου και μίλησαν για την προσωπική κι επαγγελματική τους πορεία.

“Περίεργα πράγματα δεν συνέβησαν ποτέ και για αυτό τον λόγο συγκατοικήσαμε σχετικά γρήγορα για ένα νέο ζευγάρι. Γενικά όταν είσαι με κάποιον δεν μπορούν να σου αρέσουν όλα. Το θέμα δεν είναι τι υποχωρήσεις κάνεις αλλά να μη τα βλέπεις πια. Να μην ασχολείσαι με αυτά” εκμυστηρεύτηκε η Κατερίνα Γερονικολού για τη συγκατοίκηση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Πρώτο ραντεβού ήταν στο γύρισμα»

Το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz μίλησε και για την κοινή του απόδραση στον Όλυμπο και τις περιπέτειες που έζησε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του με την Κατερίνα Γερονικολού να εξομολογείται πως κατά τη διάρκεια της ορειβασίας έπαθε μια μικρή κρίση πανικού και ζήτησε βοήθεια από έναν Τσέχο ορειβάτη προκειμένου να της δείξει το μονοπάτι και να κατέβει.

Μεταξύ άλλων, οι διάσημοι πρωταγωνιστές μίλησαν και για την αρχή της γνωριμίας τους αποκαλύπτοντας το ξεκίνημα της σχέσης τους, αλλά το πρώτο τους ραντεβού. “Πρώτα δουλέψαμε και μετά συγκατοικήσαμε” ανέφεραν αρχικά και συνέχισαν λέγοντας: “Πρώτο ραντεβού ήταν στο γύρισμα […] Είμαστε και μια γενιά που υπάρχουν και τα social στη μέση οπότε αυτό με το πρώτο ραντεβού που υπήρχε κάποτε, έχει αλλάξει λίγο” με την Κατερίνα Γερονικολού να συμπληρώνει: “Ήταν για μια θεατρική παράσταση που μας είχαν προτείνει και είχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα και κάπως έτσι ξεκινήσαμε να μιλάμε”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις