Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: «Με τα παιδιά προφανώς δεν τελειώσαμε»
LIFESTYLE

Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: «Με τα παιδιά προφανώς δεν τελειώσαμε»

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Είπα πως δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό απέναντι στα παιδιά μου. Όχι ότι δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό».

Στο «Πρωινό» της Τετάρτης 8 Δεκεμβρίου βρέθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος, με αφορμή την ατάκα που είπε χθες, Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, ο Γιώργος Λιάγκας, «Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό μου από τη Φαίη», βρήκε το θάρρος και τον ρώτησε πώς νιώθει τελικά με την πρώην γυναίκα του. Τότε ο παρουσιαστής εξήγησε: «Είπα πως δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό απέναντι στα παιδιά μου. Όχι ότι δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό. Δηλαδή αισθάνομαι ενοχικά απέναντι στα παιδιά μου». Ο Γιώργος Θεοφάνους συνέχισε, ρωτώντας τον αν το τραγούδι του «Δεν Τελειώσαμε» εκφράζει αυτό που νιώθει. Έτσι, ο Γιώργος Λιάγκας διευκρίνισε: «Το “Δεν τελειώσαμε” έχει να κάνει απέναντι στη Φαίη. Με τη Φαίη έχουμε τελειώσει και είμαστε μια χαρά μαζί, συνεργάτες και γονείς. Άρα δεν υπάρχει “Δεν τελειώσαμε”. Με τα παιδιά προφανώς δεν τελειώσαμε».

Στην πορεία ο καλεσμένος Γιώργος Θεοφάνους συνέχισε να απαντά σε ερωτήσεις των δύο παρουσιαστών για την τραπ και την Νατάσα Θεοδωρίδου. Δείτε παρακάτω αποσπάσματα από την συνέντευξη.

 

 Δείτε ακόμη
Η Αγγελική Ηλιάδη τα «έβαλε» με συμπαίκτριά της και περιμένει από τους θαυμαστές της πως θα την… τιμωρήσουν
Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έχω βίντεο που κλωτσάνε τον αδερφό μου, τον κυνηγάνε και του πετάνε πέτρες»
Εφιάλτης για 13χρονη και 14χρονη στην Ερμού – Έπεσαν θύματα σεξουαλικής επίθεσης από δύο αδίστακτους

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις