Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αγγελική Ηλιάδη – Φαρμά: “Η Μαρία κράτησε μανιάτικο τη μικρή διαφωνία που είχαμε”
LIFESTYLE

Αγγελική Ηλιάδη – Φαρμά: “Η Μαρία κράτησε μανιάτικο τη μικρή διαφωνία που είχαμε”

Αγγελική Ηλιάδη - Φαρμά: Η τραγουδίστρια μέσα από τα λεγόμενά της, φάνηκε πως περιμένει οι θαυμαστές της να τιμωρήσουν τη Μαρία Παπαγεωργίου.

Με την Μαρία Παπαγεωργίου τα «έβαλε» η Αγγελική Ηλιάδη στη «Φάρμα» που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (07/12) και μάλιστα, μέσα από τα λεγόμενα της, φάνηκε πως περιμένει από τους θαυμαστές της να τιμωρήσουν τη συμπαίκτρια της. Συγκεκριμένα, η Αγγελική Ηλιάδη τις προηγούμενες ημέρες είχε μια διαμάχη με τη Μαρία Παπαγεωργίου για τα αποσμητικά και τα αρώματα που βάζει η τραγουδίστρια.

Ο λόγος είναι πως κάποιες συμπαίκτριές τους ενοχλούνται από τις έντονες μυρωδιές και έτσι δεν άργησε να γίνει η παρατήρηση στην τραγουδίστρια, η οποία τόνισε πως άνοιξε το παράθυρο όταν έβαλε άρωμα και πως δεν πρόκειται να σταματήσει να το κάνει αυτό. Το παιχνίδι συνεχίστηκε και η Μαρία Παπαγεωργίου έδωσε την αρνητική της ψήφο στην Αγγελική Ηλιάδη με την τραγουδίστρια να πιστεύει πως η συμπαίκτριά της, της το κρατάει «μανιάτικο».

Αγγελική Ηλιάδη: “Έχασε από τώρα”

«Ήταν πολύ στοχευμένο αυτό που έκανε και είναι αυτό που θα της στοιχίσει στο παιχνίδι. Γιατί όταν εμένα όλος αυτός ο κόσμος που ακολουθεί τόσα χρόνια δει ότι με ψηφίζει αυτή από την πρώτη εβδομάδα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κερδίσει το παιχνίδι αυτό. Έχασε από τώρα» είπε η Αγγελική Ηλιάδη σε άλλη συμπαίκτρια της. Λίγη ώρα αργότερα έκανε δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής και ανέφερε πως: «Η Μαρία προφανώς κράτησε μανιάτικο τη μικρή διαφωνία που είχαμε τις προάλλες. Εντάξει μπορώ να πω ότι αυτό μου δείχνει έναν άνθρωπο που στέκεται σε μικρά πράγματα και με κάνει να αμφισβητώ την άποψη που είχα γι’ αυτήν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις