Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 42 7/12: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 42 7/12: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 42 7/12: Δείτε τι θα γίνει απόψε στη δημοφιλή σειρά εποχής του ANT1.

Το Στρατοδικείο του Λάμπρου ξεκινά με την κατάθεση των μελών του ΕΑΚ Ασβεστά και Τουβάκη που τον παρουσιάζουν ως υπαρχηγό της οργάνωσης. Η Ελένη απελπισμένη βασίζει τις ελπίδες της στο Ζάχο που τη διαβεβαιώνει πως θα συνεχίσει να το ψάχνει. Δεν μπορεί όμως να κρυφτεί απ’ τη Μάρω που καταλαβαίνει πως ο γιος της έχει ακόμα συναισθήματα για την Ελένη.  Ο Ακύλας δίνει την αρχηγία των Αβάντων στον Μελέτη ενώ υποψιάζεται πως ο Δούκας είναι ο εραστής της γυναίκας του. Θα βρεθεί όμως μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη! Ο Τόλλιας πηγαίνει στο Νομάρχη να κάνει τα παράπονά του για τα έργα του Ακύλα και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Καλογερά.

Ο Θέμης βρίσκεται ανάμεσα στον Δούκα και τη Μυρσίνη που παίζουν το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. Ο Δούκας συνεχίζει τη σχέση του με την Αντιγόνη ενώ είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω την περιουσία του ενώ η Μυρσίνη δεν σκοπεύει να παραδώσει τα όπλα… Ο Μόρτζος ζητά απ’ το Νικηφόρο να επιστρέψει στη Νομαρχία καθώς τον βλέπει σα μελλοντικό γαμπρό του.

Στο προηγούμενο επεισόδιο…

Η Ασημίνα ενημερώνει τον Πέτρο για την απόφαση που πήρε με τον Νικηφόρο, να κρατήσουν μακριά τις νέες τους σχέσεις απ’ τον Σέργιο. Ο Πέτρος όμως νιώθει θιγμένος και η σχέση τους κλονίζεται… Κι ενώ η Κορίνα εγκλωβίζει τον Μελέτη για να της αποκαλύψει την πραγματική αιτία που καθυστέρησε στον γάμο τους, η Μυρσίνη προσεγγίζει έναν καινούριο σύμμαχο για να ξεσκεπάσει τις ερωτοδουλειές του Δούκα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις