Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 42 7/12: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 42 7/12: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ελένη Ριζάκη

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 42 7/12: Δείτε τι θα γίνει απόψε στη δημοφιλή σειρά εποχής του ANT1.

07.12.2021 | 09:22

Το Στρατοδικείο του Λάμπρου ξεκινά με την κατάθεση των μελών του ΕΑΚ Ασβεστά και Τουβάκη που τον παρουσιάζουν ως υπαρχηγό της οργάνωσης. Η Ελένη απελπισμένη βασίζει τις ελπίδες της στο Ζάχο που τη διαβεβαιώνει πως θα συνεχίσει να το ψάχνει. Δεν μπορεί όμως να κρυφτεί απ’ τη Μάρω που καταλαβαίνει πως ο γιος της έχει ακόμα συναισθήματα για την Ελένη.  Ο Ακύλας δίνει την αρχηγία των Αβάντων στον Μελέτη ενώ υποψιάζεται πως ο Δούκας είναι ο εραστής της γυναίκας του. Θα βρεθεί όμως μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη! Ο Τόλλιας πηγαίνει στο Νομάρχη να κάνει τα παράπονά του για τα έργα του Ακύλα και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Καλογερά.

Ο Θέμης βρίσκεται ανάμεσα στον Δούκα και τη Μυρσίνη που παίζουν το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. Ο Δούκας συνεχίζει τη σχέση του με την Αντιγόνη ενώ είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω την περιουσία του ενώ η Μυρσίνη δεν σκοπεύει να παραδώσει τα όπλα… Ο Μόρτζος ζητά απ’ το Νικηφόρο να επιστρέψει στη Νομαρχία καθώς τον βλέπει σα μελλοντικό γαμπρό του.

Στο προηγούμενο επεισόδιο…

Η Ασημίνα ενημερώνει τον Πέτρο για την απόφαση που πήρε με τον Νικηφόρο, να κρατήσουν μακριά τις νέες τους σχέσεις απ’ τον Σέργιο. Ο Πέτρος όμως νιώθει θιγμένος και η σχέση τους κλονίζεται… Κι ενώ η Κορίνα εγκλωβίζει τον Μελέτη για να της αποκαλύψει την πραγματική αιτία που καθυστέρησε στον γάμο τους, η Μυρσίνη προσεγγίζει έναν καινούριο σύμμαχο για να ξεσκεπάσει τις ερωτοδουλειές του Δούκα.

Exit mobile version