Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Χάιντι Κλουμ Μύκονος: Η Γερμανίδα καλλονή αποχώρησε “τρελαμένη” από την Ελλάδα
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χάιντι Κλουμ Μύκονος: Η Γερμανίδα καλλονή αποχώρησε “τρελαμένη” από την Ελλάδα

Χάιντι Κλουμ Μύκονος: Ο φαντασμαγορικός τρόπος που αναχώρησε από τη Μύκονο, τα ούζα στο αεροπλάνο

H Χάϊντι Κλουμ ήταν και θα παραμείνει ένα από τα κορυφαία μοντέλα στον κόσμο. Η Γερμανίδα καλλονή βρέθηκε για αρκετές ημέρες στην χώρα μας, αρχικά στην Αθήνα και στη συνέχεια στη Μύκονο από όπου και έφυγε τη Τρίτη με φαντασμαγορικό τρόπο. Το μοντέλο και παρουσιάστρια επισκέφτηκε την Ελλάδα για τις ανάγκες των γυρισμάτων του γερμανικού διαγωνισμού μοντέλων Next Top Model.

Η σταρ είναι παρουσιάστρια του Next Top Model της Γερμανίας από το 2006 έως σήμερα. Φαίνεται πως η Χάϊντι Κλουμ λάτρεψε την χώρα μας, αφού δεν σταμάτησε να δημοσιεύει στιγμιότυπα από το ταξίδι της τόσο μόνη, όσο και με τον σύζυγό της, Tom Kaulitz. Και μπορεί η Χάϊντι Κλουμ να έφτασε στη Μύκονο με το πλοίο, ωστόσο για την αναχώρησή της επέλεξε να πάρει αεροπλάνο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του show μόδας. Ντυμένη total denim δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο μας δείχνει τον απίθανο τρόπο με τον οποίο αναχώρησε από την Μύκονο! Η Χάϊντι Κλουμ δεν ανέβηκε κλασικά τα σκαλιά του αεροπλάνου, αντιθέτως ο Tom Kaulitz την πήρε αγκαλιά, ανέβηκαν μαζί στο αεροπλάνο και έτσι αποχαιρέτησαν τη Μύκονο.

Και μέσα στο αεροπλάνο όμως η Χάϊντι Κλουμ φαίνεται πώς ήταν η ψυχή της παρέας. Δεν σταμάτησε τα πειράγματα με τους συνεργάτες της, ήπιε ούζο ΜΙΝΙ με τον σύζυγό της και έβγαλε μια αναμνηστική φωτογραφία με όλους. «I’m not bossy, i’m the boss», έγραφε με νόημα το μπλουζάκι της Χάϊντι Κλουμ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις