Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Συμβουλές για καλύτερο κρεβάτι: Πέντε κανόνες για την απόλυτη απόλαυση
PLUS

Συμβουλές για καλύτερο κρεβάτι: Πέντε κανόνες για την απόλυτη απόλαυση

Συμβουλές για καλύτερο κρεβάτι: Γιατί όταν η σύντροφός σου είναι ικανοποιημένη, εσύ παίρνεις διπλή ικανοποίηση. Ακολούθα, λοιπόν, αυτούς τους 5 κανόνες!

Είναι λάθος να λέμε πως αυτός είναι καλός στο κρεβάτι και ο άλλος δεν είναι. Τα πράγματα είναι πιο απλά: Κάποιοι βρίσκουν το σεξ πολύ ενδιαφέρον και δε μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτό, ενώ κάποιο το θεωρούν σημαντικό, αλλά δε θα πεθάνουν κιόλας. Υπάρχουν και εκείνοι που το βρίσκουν αδιάφορο. Αναλόγως τα γούστα, λοιπόν. Παρόλα αυτά, για όσους δεν ταυτίζονται με την τρίτη περίπτωση, λογικά θα θέλουν να περνάνε και καλά. Έτσι, σε όσους αρέσει πάρα πολύ ή σε όσους το απολαμβάνουν σε λογικά πλαίσια, υπάρχουν πέντε βασικοί κανόνες για να γίνουν καλύτεροι σε αυτήν την απολαυστική πράξη.

Συγκεκριμένα, όμως, είναι κάποια πράγματα που μετράνε για όλους το ίδιο. Η έρευνα μας έδειξε πως υπάρχει τρομερή σχέση μεταξύ ενστίκτου και ανεβασμένης σεξουαλικής διάθεσης. Με λίγα λόγια είναι πολύ καλό να ακολουθείς το ένστικτο και τη χημεία σου με το εκάστοτε ζευγάρι σου. Άρα αν ακολουθήσεις αυτούς τους κανόνες, αυτά τα βήματα που θα σου προτείνουμε, θα δεις τη σεξουαλική σου ζωή να απογειώνεται και τη σύντροφό σου να πετάει στα σύννεφα από χαρά.

Οι κανόνες

Πρώτος κανόνας: Μάθε το περιβάλλον σου. Πρέπει να ξέρεις που κινείσαι και με αυτό εννοούμε πως αν δεν ξέρεις καλά τα γεννητικά όργανα της συντρόφου σου τότε ήρθε η ώρα να τα μάθεις και να δεις τι γίνεται και πώς λειτουργεί το πράγμα εκεί κάτω. Δεύτερος κανόνας: κάνε τη σύντροφό σου να νιώθει σέξι. Όσο πιο πολύ αυτοπεποίθηση έχει, τόσο πιο καλό θα είναι το σεξ. Στη συνέχεια, ρώτα να μάθεις. Πρέπει να ξέρεις τις σεξουαλικές προτιμήσεις της συντρόφου σου κι έτσι θα βαδίσεις σωστά και με σκοπό. Επίσης, να έχεις ποικιλία στο σεξ. Μην κολλάς με μία μόνο στάση ή τρόπο. Ανακάλυψε. Φυσικά, στο, ποτέ μα ποτέ μην υποτιμάς τη δύναμη των προκαταρκτικών!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις