Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός- Ιωνικός: Δίωξη για την ομάδα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός- Ιωνικός: Δίωξη για την ομάδα

Παναθηναϊκός- Ιωνικός: Η δίωξη κατά των Πρασίνων περιλαμβάνει και άρθρο με πιθανή τιμωρία της Λεωφόρου.

Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας του, καθώς του ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο. Η δίωξη κατά των Πρασίνων περιλαμβάνει και άρθρο με πιθανή τιμωρία της Λεωφόρου. Ο λόγος που το Τριφύλλι κλήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα αφορά επεισόδια που φαίνεται να έγιναν στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και το άρθρο 15 4β, στο οποίο γίνεται λόγος για τιμωρία 2-4 αγωνιστικών.

Το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρεται σε «Είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου», ενώ είναι σημαντικό πως η κλήση του Παναθηναϊκού δεν ήρθε από το πειθαρχικό όργανο της Super League, αλλά από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, κάτι που σημαίνει ότι δε γράφτηκε κάτι στο φύλλο αγώνα, αλλά υπήρξε κάποια συμπληρωματική έκθεση από την Aστυνομία.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Σας ενημερώνουμε ότι από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 15 παρ.3ε’, 4β’, 5α’ και 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις