Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες – ερωτικές σκηνές: Το δημοσίευμα και η αυστηρή απάντηση
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες – ερωτικές σκηνές: Το δημοσίευμα και η αυστηρή απάντηση

Άγριες Μέλισσες - ερωτικές σκηνές: "Δεν συνηθίζουμε να διαψεύδουμε οτιδήποτε γράφεται για τη σειρά, εκτός αν υπάρχει λόγος. Και τώρα υπάρχει"

Ένα δημοσίευμα σχετικά με το μέλλον της σειράς Άγριες Μέλισσες προκάλεσε τη δυσφορία των συντελεστών της σειράς, που για πρώτη φορά έσπευσαν να το διαψεύσουν. Μέσα από τα social media, ο Πέτρος Καλκόβαλης και η Μελίνα Τσαμπάνη θέλησαν να τον εν λόγω δημοσίευμα που σχετίζεται με την εξέλιξη της πλοκής στις Άγριες Μέλισσες. Το δημοσίευμα τονίζει πως οι σεναριογράφοι της σειράς έχουν αλλάξει την πλοκή της σειράς στα επόμενα επεισόδια, με στόχο να επικεντρωθούν στις… ερωτικές σκηνές και λιγότερο στα γεγονότα της Χούντας που ήταν μια μαύρη εποχή της ιστορίας που όλοι θέλουν να ξεχάσουν.

Η απάντηση των σεναριογράφων δεν άργησε να έρθει, αν και δεν συνηθίζουν να διαψεύδουν τις ειδήσεις… “Δεν συνηθίζουμε να διαψεύδουμε οτιδήποτε γράφεται για τη σειρά, εκτός αν υπάρχει λόγος. Και τώρα υπάρχει. Γιατί το παρακάτω απόσπασμα από πρόσφατο δημοσίευμα, μας καταλογίζει κάτι στο οποίο είμαστε τελείως αντίθετοι ως δημιουργοί.

Όχι, δεν αλλάζει τίποτα στην πλοκή και στην ιστορία όπως την έχουμε σχεδιάσει για την τρίτη σεζόν. Τα σενάρια είναι γραμμένα για τους επόμενους τρεις μήνες, γυρίζονται κανονικά και ουδέποτε θα ακυρώναμε τον σχεδιασμό που κάνουμε μήνες τώρα με όρους τηλεθέασης. Σεβόμαστε τους τηλεθεατές που μας παρακολουθούν και την ιστορία που υπηρετούμε χωρίς συμβιβασμούς τα τελευταία δύο χρόνια. #agriesmelisses #season3”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις