Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άρης Σερβετάλης – Άγιος Νεκτάριος: H στροφή στον Θεό, οι ερωτικές σκηνές και ο Μίκι Ρουρκ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άρης Σερβετάλης – Άγιος Νεκτάριος: H στροφή στον Θεό, οι ερωτικές σκηνές και ο Μίκι Ρουρκ

Άρης Σερβετάλης - Άγιος Νεκτάριος: Ο Άρης Σερβετάλης μίλησε στην εκπομπή «Ελένη»

Για τη στροφή του στο Θεό μετά τον ρόλο του ως Άγιος Νεκτάριος, μίλησε ο Άρης Σερβετάλης, αποκαλύπτοντας πως από εδώ και στο εξής δε θα γυρίσει άλλες ερωτικές σκηνές. Με αφορμή την προώθηση της νέας του ταινίας «Ο άνθρωπος του Θεού» ο Άρης Σερβετάλης μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο όπου περιέγραψε μεταξύ άλλων, την στροφή του στην πίστη. Αναφορικά με την ανταπόκριση της ταινίας από τους θεατές, δήλωσε: «Δεν περίμενα όση ανταπόκριση, ήταν πολύ ευχάριστο αυτό» ενώ αναφορικά με το πώς προσέγγισε το ρόλο του, δήλωσε: Έσκυψα πάνω στην μέθοδο, με την οποία έκανε ό,τι έκανε. Το έκανε με ταπεινότητα. Ήταν μέτοχος τέτοιων ενεργειών και είχε μία πληρότητα, μία αγάπη για όλους».

«Έπιασα πάτο -Η πίστη με έσωσε»

Ο Άρης Σερβετάλης μίλησε, ακολούθως, για τη σχέση του με τον Θεό. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως κομβικό σημείο στη μεταστροφή του ήταν η συνάντησή του με έναν ιερομόναχο που άγγιξε την ψυχή του και τον βοήθησε να καταλάβει τον εαυτό του και να αναγεννηθεί πνευματικά και ψυχικά. Όσο για τις ερωτικές σκηνές, ο Άρης Σερβετάλης εξήγησε: «Αισθάνομαι την αίσθηση της ευθύνης για το που συμμετέχω και το πώς τοποθετούμαι μέσα στα πράγματα. Πλέον, δεν κάνω ερωτικές σκηνές. Δεν το αισθάνομαι και δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Αυτό είναι κάτι προσωπικό, είναι κάτι που το αισθάνομαι και το καταθέτω κιόλας σε μία νέα συνεργασία».

Κάτι επιπλέον που του έμεινε από την ταινία ήταν η συνεργασία του με τον Μίκι Ρούρκ, για τον οποίο δήλωσε: «Έχει φοβερό εκτόπισμα. Το ένιωθες με το που έμπαινες στο σετ. Έντονη παρουσία και έντονος χαρακτήρας, είχαμε μια διαλογική δράση».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις