Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Όπρα Γουίνφρεϊ – Χάρβεϊ Γουάινσταϊν: Το οργισμένο tweet της Ρόουζ ΜακΓκόουαν
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όπρα Γουίνφρεϊ – Χάρβεϊ Γουάινσταϊν: Το οργισμένο tweet της Ρόουζ ΜακΓκόουαν

Όπρα Γουίνφρεϊ - Χάρβεϊ Γουάινσταϊν: Επίθεση κατά της Όπρα Γουίνφρεϊ εξαπολύει η Ρόουζ ΜακΓκόουαν, αποκαλώντας την "ψεύτικη".

«Ψεύτικη» και «σαύρα» αποκάλεσε την Όπρα Γουίνφρεϊ η Ρόουζ ΜακΓκόουαν, παραπέμποντας στη φιλία που, όπως αναφέρει, είχε η παρουσιάστρια με τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε σχέση με σκάνδαλο που ξέσπασε σε βάρος του, μετά τη σειρά καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση, αλλά και βιασμό. Η διάσημη ηθοποιός, κάνοντας ανάρτηση στο Twitter, εξαπέλυσε επίθεση κατά της γνωστής παρουσιάστριας, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία η Όπρα Γουίνφρεϊ φαίνεται να φιλά στο μάγουλο τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.

Η Ρόουζ ΜακΓκόουαν, ακτιβίστρια του κινήματος #MeToo, στο tweet της αποκαλεί την Όπρα Γουίνφρεϊ «ψεύτικη όσο δεν πάει», προσθέτοντας μάλιστα το hashtag «σαύρα». «Χαίρομαι που βλέπουμε την άσχημη αλήθεια για την Όπρα. Εύχομαι να ήταν αληθινή, αλλά δεν είναι» αναφέρει μεταξύ άλλων. «Ήταν φιλαράκι με τον Γουάινσταϊν» σημειώνει επίσης, προσθέτοντας ότι «υποστηρίζει μια αρρωστημένη δομή εξουσίας για προσωπικό της όφελος».

Ο παραγωγός Χάρβεϊ Γουάινσταϊν κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα του βιασμού σε τρίτο βαθμό και για σεξουαλικές επιθέσεις σε πρώτο βαθμό και καταδικάστηκε σε 23 χρόνια φυλάκισης από το δικαστήριο της Νέας Υόρκης, το περασμένο έτος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις