Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρονάλντο: Το «αποχαιρετιστήριο» μήνυμα στους οπαδούς της Γιουβέντους
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρονάλντο: Το «αποχαιρετιστήριο» μήνυμα στους οπαδούς της Γιουβέντους

Ρονάλντο: Επιστροφή του CR7 στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από 12 χρόνια.

Με μια συμφωνία διάρκειας 2 ετών και μετά από 12 χρόνια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρνει πίσω στο «νησί» τον Κριστιάνο Ρονάλντο, επισφραγίζοντας το «απόλυτο» μεταγραφικό deal της. Έτσι ο CR7 εγκαταλείπει το Τορίνο και τη Γιουβέντους για να ενταχθεί στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων».

Ο 36χρονος σούπερ σταρ ανέρτησε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ένα μήνυμα, στο οποίο ουσιαστικά αποχαιρετά τους φιλάθλους της «Βέκια Σινιόρα», αναφέροντας πως φεύγει από τον σύλλογο γεμάτος θετικά συναισθήματα.

«Πετύχαμε σπουδαία πράγματα»

«Σήμερα αποχωρώ από έναν καταπληκτικό σύλλογο, τον μεγαλύτερο στην Ιταλία και σίγουρα έναν από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη. Έδωσα τα πάντα στη Γιουβέντους και πάντα θα αγαπώ το Τορίνο μέχρι το τέλος. Οι οπαδοί της ομάδας, πάντα με σεβάστηκαν και προσπάθησα να ανταποδώσω αυτόν τον σεβασμό με το να τα δίνω όλα σε κάθε αγώνα, σε κάθε σεζόν, σε κάθε διοργάνωση. Στο τέλος μπορούμε όλοι να γυρίσουμε πίσω και να δούμε ότι πετύχαμε σπουδαία πράγματα, όχι όλα όσα θέλαμε, ωστόσο γράψαμε μαζί μία όμορφη ιστορία» ανέφερε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο μήνυμα του, με τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του να είναι χιλιάδες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις