Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

03

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μαρινάκης – Εθνική πόλο: Στους πυρόπληκτους το μισό πριμ των 200.00 ευρώ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαρινάκης – Εθνική πόλο: Στους πυρόπληκτους το μισό πριμ των 200.00 ευρώ

Μαρινάκης - Εθνική πόλο: Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΕ

Μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου και την κορυφαία 2η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο για την εθνική ομάδα πόλο ανδρών, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενημέρωσε πως θα τους πριμοδοτήσει με 200.000 ευρώ. Παρόλα αυτά, και  έπειτα από ομόφωνη απόφαση των διεθνών του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας, το μισό ποσό θα διατεθεί στους πυρόπληκτους και όσους δοκιμάζονται τις τελευταίες ημέρες από τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν την Ελλάδα.

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ:

Εκ μέρους της Εθνικής ομάδας πόλο, ο αρχηγός της Γιάννης Φουντούλης, με αφορμή το πριμ που έδωσε στους παίκτες ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δήλωσε τα εξής:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Έλληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους»

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις