Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μέγκαν Μαρκλ – βασίλισσα Ελισάβετ: Οργισμένο το Twitter με τη δούκισσα του Σάσσεξ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν Μαρκλ – βασίλισσα Ελισάβετ: Οργισμένο το Twitter με τη δούκισσα του Σάσσεξ

Μέγκαν Μαρκλ - βασίλισσα Ελισάβετ: Τι έκανε και έχασε πολλούς από τους υποστηρικτές της;

Ένα βίντεο με τη Μέγκαν Μαρκλ στάθηκε η αφορμή να ξεσηκώσει ένα κύμα οργής στο Twitter με στόχο την άλλωτε αγαπημένη δούκισσα του Σάσσεξ. Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι να συνομιλεί με την Μελίσα ΜακΚάρθι. Πολλοί από αυτούς που παρακολούθησαν το βίντεο θεώρησαν προσβλητικές μερικές από τις κινήσεις της προς το λαό της Βρετανίας.

Ειδικότερα, η Μαρκλ εμφανίστηκε να πίνει τσάι από μία βίντατζ κούπα, σαν αυτή που κρατάει σε αρκετά βίντεό της η Βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ η φίλη της φορούσε ένα «επικό» καπέλο, το οποίο παραπέμπει σε αρκετές εμφανίσεις της βασίλισσας. Μόλις, λοιπόν, κυκλοφόρησε το βίντεο, τα σχόλια στο Twitter «πήραν φωτιά» κατηγορώντας την δούκισσα του Σάσσεξ πως όχι μόνο «κοροϊδεύει» την βασίλισσα, αλλά τις συνήθειες ολόκληρου του βρετανικού λαού.

“Πιστεύει κάποιος άλλος ότι η Μέγκαν Μαρκλ και η  Μελίσα ΜακΚάρθι ότι κορόιδευαν την βασίλισσα;”

Ακόμα, και η δημοσιογράφος βασιλικού ρεπορτάζ, Άντζελα Λεβίν, υποστήριξε την ίδια άποψη και έγραψε σε ανάρτησή της στο Twitter: «Πιστεύει κάποιος άλλος ότι η Μέγκαν Μαρκλ και η φίλη της Μελίσα ΜακΚάρθι ότι κορόιδευαν την βασίλισσα; Και οι δύο κρατούσαν παλιομοδίτικες κούπες σαν αυτή, που κρατούσε η Μεγκ στο blog της μετά την πρώτη της γνωριμία με την βασίλισσα.

Η σάτιρα της δείχνει τι πιστεύει για την βασιλική οικογένεια. Πήρε αυτό, που ήθελε και είναι σίγουρη πλέον ότι είναι πιο έξυπνη από εμάς. Φτάνει να δούμε το ξέσπασμα του Χάρι στην βιογραφία του». «Πουλάει και κοροϊδεύει την βρετανική κουλτούρα ταυτοχρόνα», κατέληξε στο οργισμένο της tweet. Βέβαια, είναι πολλοί κι εκείνοι, που κράτησαν διαφορετική στάση σε σχέση με το βίντεό της, αναφέροντας πως «το έκανε μονάχα για πλάκα, όχι για να κοροϊδέψει την βασίλισσα».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις