Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αντετοκούμπο για Ιακωβίδη: “Θα είμαστε δίπλα του”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντετοκούμπο για Ιακωβίδη: “Θα είμαστε δίπλα του”

Αντετοκούμπο για Ιακωβίδη: Το "συγγνώμη" του Θανάση

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έδωσαν συνέντευξη Τύπου με την επιστροφή τους στην Ελλάδα μαζί με το τρόπαιο του ΝΒΑ και αναφέρθηκαν στον Θοδωρή Ιακωβίδη. Οι πρωταθλητές του ΝΒΑ οποίοι παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και μίλησαν για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και το γεγονός ότι κατέκτησαν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο ζήτημα που έχει προκύψει με τον αθλητή της άρσης βαρών, Θοδωρή Ιακωβίδη, ο οποίος συγκλόνισε με τα δάκρυά του λίγο μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματός του στο Τόκιο. Μάλιστα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε και μια ανάρτηση για εκείνον χθες το βράδυ θέλοντας να εκφράσει τη συμπαράστασή του στον Έλληνα αθλητή.

“Τεράστιο συγνώμη στον Θοδωρή από όλους μας”

«Το να εισαι στο κορυφαίο επίπεδο είναι δύσκολο. Τα περισσότερα βράδια στο Μιλγουόκι ήμουν μόνο μου με την οικογένειά μου. Είναι βαρύ όλο αυτό που περνάς όταν είσαι αθλητής. Δεν το συζητάνε οι αθλητές γιατί όταν λένε τους απαντάνε ‘έλα μωρέ παίρνεις εκατομμύρια’. Χάρηκα που βγήκε και έκλαψε. Έβγαλε τα συναισθήματα του. Δεν τον ξέρω τον Θοδωρή, αλλά μιλήσαμε λίγο στo Instagram χθες. Αυτά τα βάρη δεν πρέπει να τα σηκώσει μόνος του.

Οπως και ο Καλαϊτζάκης που θα έρθει στους πρωταθλητές Μπακς. Πρέπει να τον στηρίξουμε, να του δείξουμε αγάπη» ήταν τα λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ενώ, από την πλευρά του ο Θανάσης, είπε: «Τεράστιο συγνώμη στον Θοδωρή από όλους μας. Και στον επόμενο Θοδωρή. Δεν γίνεται να σηκώσει μόνος του αυτά τα βάρη. Όλοι είμαστε μαζί του».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη των αδερφών Αντετοκούνμπο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις