Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άρης: Ακύρωσε τη συμφωνία με Κορέα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρης: Ακύρωσε τη συμφωνία με Κορέα

Άρης: Στροφή 180ο μοιρών έκανε ο Άρης στο ζήτημα του μεσοεπιθετικού, καθώς ακύρωσε τη συμφωνία με τον Χόρχε Κορέα.

Αλλαγή διαθέσεων στον Άρη στο θέμα του μεσοεπιθετικού, καθώς ακύρωσε τη συμφωνία με τον Χόρχε Κορέα κι έφερε στη Θεσσαλονίκη τον Ιζέτ Χαΐροβιτς ο οποίος μάλιστα ενσωματώνεται άμεσα και θα ταξιδέψει με την αποστολή στην Αυστρία! Ο Άρης αποφάσισε να μην προχωρήσει στην επικύρωση της συμφωνίας με τον Χόρχε Κορέα κι έτσι ενώ ο Αργεντίνος μέσος ετοιμαζόταν για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, δεν θα γίνει κάτοικος του «Κλ. Βικελίδης».

 

Αντιθέτως, τη θέση του παίρνει ο 30χρονος αριστεροπόδαρος χαφ, Ιζέτ Χαΐροβιτς, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήδη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Ο Χαΐροβιτς αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής καθώς εκτός από τα άκρα, έχει παίξει και πίσω από τον σέντερ φορ. Στην τελευταία τετραετία, ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ έχοντας 86 συμμετοχές, 14 γκολ και 13 ασίστ καθώς δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Προηγήθηκε η παρουσία του στο γερμανικό Πρωτάθλημα με τη φανέλα της Βέρντερ Βρέμης (41 αγώνες, τρία γκολ) αλλά και η συνεργασία του με την Έιμπαρ.

Ο Χαΐροβιτς ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Γκρασχόπερς καθώς ήταν μέλος της ελβετικής ομάδας για επτά χρόνια (2007-14) όπου αγωνίστηκε 109 αγώνες και είχε 28 γκολ και 15 ασίστ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις