Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler – τρίτη σεζόν: Ο Δούκας γλιτώνει ξανά τη φυλακή
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler – τρίτη σεζόν: Ο Δούκας γλιτώνει ξανά τη φυλακή

Άγριες Μέλισσες spoiler - τρίτη σεζόν: Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στον κάμπο

Στο τέλος του 2ου κύκλου των “Άγριων Μελισσών” ούτε η δικαίωση ήρθε ούτε στη φυλακή μπήκαν όλοι όσοι έπρεπε να μπουν. Ορισμένοι από τους αγαπημένους μας κακούς ήρωες συνεχίζουν απτόητοι να λύνουν και να δένουν στον κάμπο.  Τα βλέμματα όλων στραμμένα στον Δούκα Σεβαστό. Ο ισχυρός άντρας του Διαφανίου είναι βαθιά πληγωμένος από τις εξελίξεις. Τη στιγμή του απόλυτου επαγγελματικού του θριάμβου, τα ίδια του τα παιδιά του γυρίζουν τη πλάτη και μαζί τους ολόκληρο το χωριό. Έχοντας “ξεμείνει” μόνο με τη Μυρσίνη αναγκάζονται να φύγουν όχι μόνο από τις κηδείες της Ανέτ και του Μιλτιάδη αλλά και από το αρχοντικό τους και να εγκατασταθούν μόνιμα στο σπίτι στη Λάρισα, όπως ήδη γνωρίζουμε.

Παρόλα αυτά, ούτε αυτή είναι η αρχή του τέλους για τον Δούκα, αφού ο ίδιος με το πονηρό μυαλό του βρίσκει τον τρόπο να σταθεί και πάλι στα πόδια του και επιχειρεί να ανακτήσει όσα έχασε. Φυσικά και δεν μπαίνει στη φυλακή για όσα τον κατηγορούν, καθώς δεν υπάρχουν αποδείξεις που να τον ενοχοποιούν. Μπορεί να έχει δικαστεί και καταδικαστεί από τα παιδιά του και όλο το Διάφάνι, όμως βρίσκει τον τρόπο να ξεγλιστρήσει, βασιζόμενος στις ισχυρές του γνωριμίες… Οι καλές του διασυνδέσεις είναι αυτές που τον βοηθούν. Άλλωστε, και να ήθελε να ξεφύγει και να ακολουθήσει έναν άλλον δρόμο, δεν μπορεί, αφού ο Μελέτης και οι Άβαντες γνωρίζουν όλες τις βρομιές του…

Ο νέος δικτάτορας Ακύλλας

Το καταρρακωμένο από την επιδρομή των αγροτών αρχοντικό των Σεβαστών γίνεται «στρατηγείο» της παρακρατικής οργάνωσης των Αβάντων, που αποκτούν σιγά σιγά δύναμη. Μπορεί ο αρχηγός της! οργάνωσης, ο Αχιλλέας Μεγαρίτης, να σκοτώθηκε, υπάρχει όμως ο αδελφός του, ο Ακύλλας (Αιμίλιος Χειλάκης), που φτάνει στο χωριό αποφασισμένα να εκδικηθεί για τον θάνατο του. Και θα αποδειχτεί πολύ πιο αδίστακτος από τον Βόσκαρη… Και μιας και αναφέραμε το όνομα του Βόσκαρη, να πούμε ότι και ο Ακύλλας θα τα βάλει με την Ελένη και θα γίνει ο νέος βασανιστής της. Πληροφορίες λένε μάλιστα, ότι ο Ακύλλας θα είναι πολύ πιο σκληρός με την Ελένη από ότι ήταν ο Βόσκαρης πράγμα που κορυφώνει ήδη την αγωνία αν θυμηθούμε τι “τράβηξε” η Ελένη στις φυλακές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις