Αθήνα

°C

Σάββατο

24

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Προνόμια εμβολιασμένων Ελλάδα: Σχέδιο για πρώτο πακέτο άρσης περιορισμών
ΕΛΛΑΔΑ

Προνόμια εμβολιασμένων Ελλάδα: Σχέδιο για πρώτο πακέτο άρσης περιορισμών

Προνόμια εμβολιασμένων Ελλάδα: Τι ετοιμάζει το Μαξίμου

Σχέδιο για το πρώτο πακέτο άρσης περιορισμών σε εμβολιασμένους εντός Ιουλίου, έχει ξεκινήσει να καταστρώνει η κυβέρνηση όπως αποκαλύπτει ο ΣΚΑΙ. Οι επιδιώξεις αυτές αναμένεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, να τεθούν σε εφαρμογή από τον επόμενο μήνα, με τα βήματα κανονικότητας για τους πλήρως εμβολιασμένους, εφόσον περάσει το απαραίτητο διάστημα που απαιτείται για απόκτηση ανοσίας, να αφορά ελεύθερη είσοδο χωρίς μέτρα σε μαζικές εκδηλώσεις ψυχαγωγίας όπως θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, κινηματογραφικές προβολές, γήπεδα και κέντρα διασκέδασης.

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με πιθανή έναρξη εφαρμογής του να τοποθετείται, όταν και τα εμβόλια θα είναι διαθέσιμα για όλους, στα μέσα Ιουλίου όπως επιβεβαίωσε και κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας, στον ΣΚΑΙ.

Δε θες εμβόλιο; Σου κόβουν το τηλέφωνο!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η άρση περιορισμών για εμβολιασμένους, όπως περιγράφηκε παραπάνω, συνεπάγεται την μη υποχρέωση τους να φορούν μάσκα. Τα μέτρα, σε κάθε περίπτωση, θα παραμείνουν ως έχουν για κλειστούς χώρους και καταστήματα εστίασης, με πιθανή τροποποίηση τους να συζητηθεί, το επόμενο διάστημα εντός πλαισίου ενός διαφορετικού πακέτου μέτρων. Σε κάθε περίπτωση, αναμένονται περισσότερες εξελίξεις αναφορικά με το που θα καταλήξει ο κυβερνητικός σχεδιασμός και με το τι θα αποφανθεί η επιτροπή ειδικών.

To βίντεο του ΣΚΑΙ
Δείτε ακόμη
Λαζάρου: Ούτε πελάτη θα διώξω, ούτε θα απολύσω εργαζόμενο αν δεν έχει κάνει το εμβόλιο
Ποια θα είναι τα προνόμια για τους εμβολιασμένους – Στα “σκαριά” ο υποχρεωτικός εμβολιασμός
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις