Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μπραντ Πιτ – νέα ταινία: Θα αφορά τα σεξουαλικά σκάνδαλα του Χάρβει Γουάινσταϊν
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπραντ Πιτ – νέα ταινία: Θα αφορά τα σεξουαλικά σκάνδαλα του Χάρβει Γουάινσταϊν

Μπραντ Πιτ - νέα ταινία: Οι συντελεστές και το παρελθόν Πάλτροου - Γουάινσταϊν

Οι αλλεπάλληλες αποκαλύψεις και τα σκάνδαλα με πρωταγωνιστή τον παραγωγό  Γουάινσταϊν είχαν προκαλέσει σάλο αντιδράσεων σε ΗΠΑ και Ευρώπη με τις αποκαλύψεις να παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας. Οι καταγγελίες για βιασμούς και παρενοχλήσεις έπεσαν βροχή, με διάσημες ηθοποιούς να μοιράζονται και αυτές τα όσα είχαν υποστεί από τον άλλοτε πανίσχυρο παραγωγό. Ο Μπραντ Πιτ επανέρχεται στο Χόλιγουντ ως παραγωγός σε ταινία για τα σκάνδαλα του Γουάινσταϊν. Η ταινία με τίτλο «She Said» θα αποτελεί παραγωγή της Universal Pictures και θα είναι βασισμένη στην έκθεση, που δημοσιοποιήθηκε στους New York Times από δύο δημοσιογράφους, οι οποίες αποκάλυψαν το σκάνδαλο, στο οποίο ήταν εμπλεκόμενος ο -άλλωτε- ισχυρός άνδρας του Χόλιγουντ.

Η αποκάλυψη της παράνομης σεξουαλικότητας του Γουάινσταϊν

Οι δημοσιογράφοι Jodi Kantor και Megan Twohey έγραψαν το best-seller «She Said: Breaking the Sexual Harassment Story», βοηθώντας να αποκαλυφθεί η παράνομη σεξουαλική δραστηριότητα του Γουάινσταϊν. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, όμως αυτή την στιγμή εκτίει ποινή φυλάκισης 23 ετών στη Νέα Υόρκη μετά τις κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση εναντίον δύο γυναικών.

Οι συντελεστές της ταινίας

Το σενάριο υπογράφει η Rebecca Lenkiewicz, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Maria Schrader. Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι ανήκουν στις Κάρεϊ Μάλιγκαν ως Megan Twohey και Ζόι Καζάν ως Jodi Kantor. Οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται στις τελικές διαπραγματεύσεις με τους παραγωγούς, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι.

Η αντιπαράθεση Πιτ – Γουάινσταϊν

Ο Μπραντ Πιτ είχε προσωπική εμπλοκή με τον Γουαϊνστάιν, όταν υπερασπίστηκε την τότε αρραβωνιαστικιά του Γκουίνεθ Πάλτροου που είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από τον παραγωγό.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις