Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Copa America: Όλα αόριστα για τη δημοφιλή διοργάνωση
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Copa America: Όλα αόριστα για τη δημοφιλή διοργάνωση

Copa America: Η CONMEBOL γνωστοποίησε πως το κύπελλο δεν μπορεί να διεξαχθεί στην Αργεντινή λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα με τον κορονοϊό.

Είναι εκτός από το NBA η μόνη αθλητική διοργάνωση εκτός Ευρώπης που απασχολεί το ευρωπαϊκό κοινό. Το αγαπημένο Copa America βρίσκεται στον αέρα και ο λόγος είναι ο κορονοϊός. Η χώρα διεξαγωγής, η Αργεντινή μέχρι τώρα διατεινόταν ότι ελέγχει την κατάσταση και ότι δεν πρέπει να υπάρχει καθόλου άγχος, καθώς όλα ήταν υπό έλεγχο. Η πραγματικότητα όμως τους διαψεύδει για να δείξει πως μάλλον τίποτα δεν είχαν υπό έλεγχο.

Με επίσημη ανακοίνωση, η CONMEBOL (Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία Νότιας Αμερικής) γνωστοποίησε πως το Copa America δεν μπορεί να διεξαχθεί στην Αργεντινή λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα με τον κορονοϊό, με τη διοργάνωση να βρίσκεται πλέον στον αέρα. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η CONMEBOL θεώρησε πως είναι αδύνατο να γίνει το Copa America στην Αργεντινή, καθώς τα κρούσματα και η όλη κατάσταση με τον κορονοϊό στη χώρα έχει ξεφύγει επικίνδυνα και πλέον αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από τη συνομοσπονδία για το πού θα διεξαχθεί τελικά η διοργάνωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις