Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler: Το πρόβλημα της Ελένης Σταμίρη, ποια η σχέση Ασημίνας – Μπάμπη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler: Το πρόβλημα της Ελένης Σταμίρη, ποια η σχέση Ασημίνας – Μπάμπη

Άγριες Μέλισσες spoiler: Τι αναμένεται να δούμε

Είναι γνωστό ότι οι Άγριες Μέλισσες ρίχνουν αυλαία για φέτος με τον πιο τραγικό τρόπο, αφού αναμένεται να παρακολουθήσουμε πέντε θανάτους, που θα μας συγκλονίσουν. Τα spoilers για τον τρίτο κύκλο έχουν ήδη κυκλοφορήσει. Σύμφωνα με τις φήμες, ένα γυναικολογικό πρόβλημα θα αντιμετωπίσει η Ελένη, μετά από τους βιασμούς του Μάνου Βόσκαρη που υπέστη όσο ήταν στη φυλακή. Συγκεκριμένα, η Ελένη έμεινε έγκυος και ο γιατρός της φυλακής έκανε μια επέμβαση για να της πάρει το παιδί. Μάλλον αυτό της δημιούργησε πρόβλημα, το οποίο εμφανίζεται χρόνια μετά. Τελικά πηγαίνει σε γυναικολόγο στη Λάρισα και μαθαίνει ότι υπάρχει όντως πρόβλημα για να αποκτήσει παιδί.

Ακόμα φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Μιλτιάδη και την Ανέτ να μένουν εκτός τρίτης σεζόν, με τη Θεοφανία Παπαθωμά που υποδύεται τη Βιολέτα, να λέει: «Έχω ακούσει και εγώ ότι ο Μιλτιάδης και η Ανέτ μπορεί να μην συνεχίσουν. Τον Μιλτιάδη μου τον αγαπώ και αγαπώ και τον Γιώργο Γάλλο που είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και ηθοποιός και νιώθω τόσο τυχερή που τον γνώρισα». Μάλιστα η ίδια δήλωσε πως δεν έχει συζητήσει ακόμη για τον ρόλο της, ενώ για τη συνέχεια του σεναρίου είπε:«έχουμε γυρίσει μια σκηνή που ο Λάμπρος σκέφτεται να βάλει τον Μιλτιάδη σε ψυχιατρική κλινική, αλλά εγώ είμαι εντελώς αντίθετη, γνωρίζοντας όσα έχει περάσει εκεί. Του δίνουν καινούργια χάπια, εκτός αν τα κόψει από μόνος του, δεν ξέρω.

Τι θα γίνει με τις Σταμίρη

Σχετικά με το τις αδελφές Σταμίρη είπε: «Θα μαθευτεί το μυστικό και δεν ξέρω τι θα γίνει με τις αδελφές Σταμίρη».  Φαίνεται πως ο τρίτος κύκλος θα είναι ανατρεπτικός και μπορεί να παρακολουθήσουμε τη ζωή στο Διαφάνι λίγα χρόνια μετά. Στη Φωλιά των Κου Κου και τη Νάντια Ρηγάτου παραχώρησε συνέντευξη ο Μπάμπης από τις Άγριες Μέλισσες, κατά κόσμον Γιάννης Βασιλώττος. Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στη σειρά του ΑΝΤ1, τονίζοντας πως θέλει να δει μαζί τον Μπάμπη και την Ασημίνα.

Θα ξαναδούμε τον Μπάμπη και την Ασημίνα μαζί;

«Μιλάω με τη μητέρα μου όσο το δυνατόν λιγότερο όταν έχω γύρισμα, γιατί μου κολλάει η προφορά η ροδίτικη και μιλάω τραγουδιστά. Δεν ξέρω αν θα είναι ποτέ μαζί ο Μπάμπης με την Ασημίνα. Εγώ, σαν Γιάννης, θα το ήθελα. Βλέπω το σίριαλ και λέω… ρε Μπάμπη, πάρε την απόστασή σου, βλέπεις ότι θα πληγωθείς κι άλλο. Το έχω ζήσει το να ποθείς έναν άνθρωπο και να μην είναι αμοιβαία τα αισθήματα. Τώρα που είμαι στις Άγριες Μέλισσες είναι ακόμα πιο δύσκολο γιατί με τον άνθρωπο αυτόν είμαστε στις ίδιες παρέες. Θα είμαι και του χρόνου στη σειρά, αλλά δεν έχω υπογράψει ακόμα. Μου αρέσει γιατί του χρόνου θα μπούμε σε μια εποχή πολύ σημαντική για την ελληνική ιστορία, τη χούντα», είπε αρχικά ο Γιάννης Βασιλώττος.

Ο Γιάννης Βασιλώττος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Στα social media λαμβάνω πιο ωραίο φλερτ από τους άντρες παρά από τις γυναίκες. Θεωρώ ότι οι άντρες είναι πιο συναισθηματικοί, μου στέλνουν μηνύματα πιο ποιητικά. Υπάρχει και γυναικείο φλερτ πολύ ωραίο, αλλά κάποιες φορές γίνεται πολύ έντονο. Τρομάζω να ανοίξω τις φωτογραφίες, δεν μπορώ να σου πω τι μου στέλνουν. Είχα ξοδέψει όλα μου τα χρήματα ένα βράδυ στα μπουζούκια. Ήταν περίπου 1500 ευρώ, απλά κέρασα τους φίλους μου».

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις