Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός βαθμολογία: Μονόδρομος οι νίκες με Αστέρα και ΑΕΚ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός βαθμολογία: Μονόδρομος οι νίκες με Αστέρα και ΑΕΚ

Παναθηναϊκός βαθμολογία: ''Τρέχει'' να προλάβει την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός.

Μονόδρομος είναι τα «τρίποντα» στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ, προκειμένου να μην απομακρυνθεί η… ευρωπαϊκή έξοδος, όπως τόνισε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Ο Παναθηναϊκός θέλει πάρα πολύ το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Θα μπει μετά το Πάσχα σε μια διαδικασία υποχρέωσης για νίκη. Έχει μπροστά του δύο ματς με Αστέρα και ΑΕΚ. Αν τα πάρει, θα είναι κομβικά για να βγει στην Ευρώπη. Αν τα χάσει, νομίζω ότι θα καληνυχτίσει», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες για να παίξει ο Βέλεθ, κανονικά διαθέσιμος θα είναι ο Μακέντα, ενώ θα επιστρέψουν Χατζηγιοβάνης και Χουάνκαρ. Έτσι είναι πολύ πιθανό το «τριφύλλι» να πάει κομπλέ με τους Αρκάδες πλην του Κουρμπέλη, κάτι που θα είναι σπάνιο αν συμβεί!

Νικολογιάννης: «Δύσκολα θα παίξει ο Βέλεθ με Αστέρα»

Εξαιρετικά δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί ο Βέλεθ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. O ρεπόρτερ του τριφυλλιού επεσήμανε το πώς έχει η κατάσταση με τον Ισπανό άσο ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις των ακροατών μέσω μηνυμάτων για το θέμα προπονητή, αλλά και του γηπέδου της ομάδας στον Βοτανικό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις