Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ρένος Χαραλαμπίδης – Αρναούτογλου: Η συγκινητική ιστορία της γέννησης του
LIFESTYLE

Ρένος Χαραλαμπίδης – Αρναούτογλου: Η συγκινητική ιστορία της γέννησης του

Ρένος Χαραλαμπίδης - Αρναούτογλου: Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο The 2Night Show και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Ο αγαπητός ηθοποιός Ρένος Χραλαμπίδης ήταν καλεσμένος, χθες στην εκπομπή The 2Night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε για όλα. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις επαγγελματικές του φιλοδοξίες, εξηγεί γιατί δεν παντρεύτηκε και γιατί δε θέλησε να γίνει γονιός, και αποκάλυψε τη συγκινητική ιστορία που κρύβεται πίσω από τη γέννησή του και το θαύμα που βίωσαν οι γονείς του με τον ερχομό του.

Δείτε ακόμη: Ο Γιώργος Μαυρίδης βρήκε τον σωσία του – Η απίστευτη ομοιότητα με πολεμιστή του 1912

Ρένος Χαραλαμπίδης: Οι προσπάθειες των γονιών του να κάνουν παιδί

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης έκανε μία συγκινητική αποκάλυψη για το πόσο προσπάθησαν να τον φέρουν οι γονείς του στην ζωή κι ότι είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους σε ένα τάμα. «Οι γονείς μου έκαναν προσπάθεια για παιδί από τότε που ήταν στην Γερμανία, λέγοντάς τους ότι δεν θα κάνουν ποτέ παιδί. Η μητέρα μου είπε στον πατέρα μου να χωρίσουν για αυτό το γεγονός αλλά δεν ήθελε. Ένιωθα μια αμηχανία να μιλώ για την γέννησή μου γιατί οι γονείς μου την είχαν αποδώσει σε θαύμα. Για να μην μείνει μια ταμπέλα οπισθοδρομική. Στα 50 αποφάσισα να είμαι ο εαυτός μου.

Ρένος Χαραλαμπίδης

Ρένος Χαραλαμπίδης: Το τάμα

Στην Ελλάδα τους είπαν πάλι ότι δεν θα κάνουν παιδί. Η μητέρα μου δούλευε σε ένα νοσοκομείο και κάποιες συνάδελφοί της τής είπαν για την αγία Ειρήνη την Χρυσοβαλάντου κι ότι κάνει το θαύμα σε στείρες γυναίκες. Πριν πάει είδε ένα όνειρο με μια μαυροφορεμένη γυναίκα μπροστά από ένα κάστρο που της έλεγε εμένα ψάχνεις, έλα να με βρεις.

Η μητέρα μου σκέφτηκε ότι είναι αυτή και πήγε στο μοναστήρι να κάνει ένα τάμα. Μετά από αυτό πάλι δεν έπιανε παιδί κι είχε ξεχάσει το τάμα, ώσπου άρχισε να φουσκώνει. Της είπαν ανεμογκάστρι κι όταν έδωσα σημάδια της πραγματικής μου ύπαρξης, ήταν σοκ για την ιατρική κοινωνία η γέννησή μου.

Ρένος Χαραλαμπίδης

Ρένος Χαραλαμπίδης: Η γέννα με καισαρική

Γεννήθηκα με καισαρική τομή κι η μητέρα μου πιστεύει ότι ήταν να γίνει έτσι για να έχει πάντα πάνω της μια χαρακιά και να μην λένε ότι με υιοθέτησαν».

Ρένος Χαραλαμπίδης: Βίντεο  με απόσπασμα από την συνέντευξη

Δείτε ακόμη:

Συνάδελφος του Αλέξη Παππά: “Πρώτη φορά συνάντησα έναν τέτοιο άνθρωπο” (vid)
O Mike μιλά για τη σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο – Τι βιωματικό τραγούδι του
Πιο σέξι από ποτέ η Μαριάνθη Κάσδαγλη – Πήγε στον Μουτσινά, τα είπε… όλα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις