Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor – Μαριάνθη Κάσδαγλη: Πιο σέξι από ποτέ, τα είπε όλα στον Μουτσινά
LIFESTYLE

Survivor – Μαριάνθη Κάσδαγλη: Πιο σέξι από ποτέ, τα είπε όλα στον Μουτσινά

Survivor - Μαριάνθη Κάσδαγλη: Η Μαριάνθη Κάσδαγλη εισέβαλε στο «Καλό μεσημεράκι» με ένα υπέροχο λευκό φόρεμα που τόνιζε το καλλίγραμμο κορμί της

Είναι παράδοση κάθε παίκτης που φεύγει από το Survivor να εισβάλλει κάποια στιγμή ξαφνικά στο «Καλό μεσημεράκι» και να κάνει έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά. Σήμερα, λοιπόν, ήταν η Μαριάνθη Κάσδαγλη αυτή που μπούκαρε στο πλατό κι άφησε άναυδο τον παρουσιαστή.

Δείτε ακόμη: Ελευθερία Ελευθερίου: To Twitter κάνει πάρτι με την αποχώρηση, εκείνη κάνει πάρτι με τα… κέρδη

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη εισέβαλε στο «Καλό μεσημεράκι» με ένα υπέροχο λευκό φόρεμα που τόνιζε το καλλίγραμμο κορμί της και το μαύρισμα που απέκτησε από τις παραλίες και τον ήλιο της Καραϊβικής. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, τη σχέση με τους συμπαίκτες της, αλλά και για την Νικολέτα, με την οποία είχαν τσακωθεί άσχημα.

Survivor – Μαριάνθη Κάσδαγλη: Η συνάντηση με τον Κρις

Χθες η Μαριάνθη Κάσδαγλη βρέθηκε με έναν πρώην παίκτη του Survivor, που δεν περιμέναμε. Συγκεκριμένα η 29χρονη πλοίαρχος παρόλο που ήταν στο δυναμικό της κόκκινης ομάδας αποφάσισε να συναντηθεί με έναν πρώην παίκτη της μπλε ομάδας. Ο λόγος για τον Chris Σταμούλη, έναν από τους πιο πολυσυζητημένους συμμετέχοντες του φετινού ριάλιτι επιβίωσης. Οι δύο τους απόλαυσαν την βόλτα τους στην Θεσσαλονίκη και φυσικά δεν παρέλειψαν να δημοσιεύσουν αυτό το στιγμιότυπο στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση από τον λογαριασμό του Chris Σταμούλη:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις