Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ελονοσία – Ομπαμεγιάνγκ: Στο νοσοκομείο ο παίκτης της Άρσεναλ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ελονοσία – Ομπαμεγιάνγκ: Στο νοσοκομείο ο παίκτης της Άρσεναλ

Ελονοσία - Ομπαμεγιάνγκ: O παίκτης της Άρσεναλ σε νοσοκομείο του Λονδίνου.

“Παγωμένοι” οι οπαδοί και οι παίκτες της Άρσεναλ, μετά την απουσία του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ από τον εν εξελίξει δεύτερο προημιτελικό του Europa League με τη Σλάβια Πράγας (15/04), καθώς διαγνώστηκε με ελονοσία, με τον διεθνή Γκαμπονέζο επιθετικό, να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λονδίνου. Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο παίκτης σε ανάρτησή του στο Instagram, επισημαίνοντας πως προσβλήθηκε απ’ την ασθένεια, ενώ βρισκόταν στο καμπ της Εθνικής Γκαμπόν για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Δείτε ακόμη: Μήνυμα Μάντζιου στους παίκτες του Άρη για τη συνέχεια

Παίκτης Άρσεναλ

Ελονοσία – Ομπαμεγιάνγκ: «Δυστυχώς κόλλησα»

«Χαίρετε παιδιά, σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα και τις κλήσεις. Δυστυχώς κόλλησα ελονοσία, ενώ ήμουν με την Εθνική ομάδα της Γκαμπόν πριν από μερικές εβδομάδες» έγραψε ο Ομπαμεγιάνγκ στο μήνυμά του και πρόσθεσε: «Πέρασα στο νοσοκομείο λίγες ημέρες αυτής της εβδομάδας, αλλά ήδη νιώθω πολύ καλύτερα, χάρη στους θαυμάσιους γιατρούς που ανίχνευσαν τον ιό τόσο γρήγορα. Δεν ένιωθα καλά τις τελευταίες εβδομάδες αλλά θα επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ σύντομα».

Παίκτης Άρσεναλ

Λίγα λόγια για τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ

Ο Πιερ-Εμερίκ Εμιλιάνο Φρανσουά Ομπαμεγιάνγκ γεννήθηκε το 1989 και είναι Γκαμπονέζος ποδοσφαιριστής που παίζει στην θέση του επιθετικού στην Άρσεναλ και στην εθνική ομάδα της Γκαμπόν, όπου είναι αρχηγός. Κατέχει, επίσης, τη γαλλική και την ισπανική υπηκοότητα. Τα αδέλφια του, Ουιλί και Κατιλίνα, είναι επίσης ποδοσφαιριστές. Το 2011 υπέγραψε στη Σαιντ-Ετιέν, με την οποία κατέκτησε το 2013 το Λιγκ Καπ Γαλλίας και επελέγη στην καλύτερη ενδεκάδα της Λιγκ 1 για τη σεζόν 2012-2013. Τον Ιανουάριο του 2018 υπέγραψε στην Άρσεναλ και από τον Νοέμβριο του 2019 είναι ο αρχηγός της ομάδας.

Ομπαμεγιάνγκ: Γράφοντας ιστορία με την Άρσεναλ

Ομπαμεγιάνγκ και Μπορούσια Ντόρτμουντ

Το 2013 έγινε παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ και κατέκτησε δύο Σούπερ Καπ (2013 και 2014) και ένα Κύπελλο Γερμανίας (2017). Επίσης, ανακηρύχθηκε καλύτερος παίκτης της Μπουντεσλίγκα για τη σεζόν 2014-2015 και επελέγη στην καλύτερη ενδεκάδα και ήταν πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης τη σεζόν 2016-2017. Επιπλέον, ήταν στην καλύτερη oμάδα του Γιουρόπα Λίγκ τη σεζόν 2015-2016.

Ομπαμεγιάνγκ: Οι καλύτερες στιγμές του

Δείτε ακόμη:

Θλάση ο Καγκάβα, δύο εβδομάδες εκτός
Εισηγείται θετικά για Μπρούμα και Χολέμπας ο Μαρτίνς
Σκέψεις για εκ νέου αναβολή των Ολυμπιακών μετά την έκρηξη κρουσμάτων στην Ιαπωνία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις