Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Μαρτίνς: Εισηγείται θετικά για Μπρούμα και Χολέμπας
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: Εισηγείται θετικά για Μπρούμα και Χολέμπας

Ολυμπιακός - Μαρτίνς: Πέρα από τις μεταγραφές, ο Πέδρο Μαρτίνς θα πρέπει να επιλέξει και τους παίκτες που θα συνεχίσουν να φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα.

Το… ξεκαθάρισμα του ρόστερ του Ολυμπιακού αναμένεται να περάσει σύντομα σε πρώτο πλάνο. Πέρα από τις μεταγραφές, ο Πέδρο Μαρτίνς θα πρέπει να επιλέξει και τους παίκτες που θα συνεχίσουν να φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα, με τα σχετικά σενάρια να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Όπως αναφέρει η LiveSport, ο Πορτογάλος προπονητής αναμένεται να εισηγηθεί θετικά για την παραμονή του Αρμίντο Μπρούμα και του Χοσέ Χολέμπας. Ακόμα οι σκέψεις του Μαρτίνς δεν έχουν πάρει επίσημη μορφή προς στη διοίκηση, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες 20 μέρες.

Όσον αφορά, πάντως, την περίπτωση του Μπρούμα, όλα θα κριθούν από τις συζητήσεις με την Αϊντχόφεν. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να θέσουν το θέμα σε νέες βάσεις, καθώς θεωρούνται πολλά τα 7 εκατ. ευρώ της ρήτρας αγοράς.

Ολυμπιακός

O Jogo: «Στο στόχαστρο της Αλ Χιλάλ ο Μαρτίνς»

Ενδιαφέρον από Σαουδική Αραβία έχει προκύψει για τον Πέδρο Μαρτίνς, σύμφωνα με όσα αναφέρει η πορτογαλική O Jogo. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει μπει στο στόχαστρο της Αλ Χιλάλ, η οποία συνεχίζει με υπηρεσιακό προπονητή μετά το διαζύγιο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αποτελεί ερωτηματικό αν ο Πορτογάλος τεχνικός θα ήθελε μια τόσο μεγάλη αλλαγή στην καριέρα του, ενώ σχολιάζεται πως πέρυσι είχε απαντήσει αρνητικά σε πρόταση της Αλ Σαμπάμπ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις