Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μπραντ Πιτ νοσοκομείο: Σε αναπηρικό αμαξίδιο ο 57χρονος σταρ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπραντ Πιτ νοσοκομείο: Σε αναπηρικό αμαξίδιο ο 57χρονος σταρ

Μπραντ Πιτ νοσοκομείο: Ανησυχία προκάλεσε στους fans του, ο ηθοποιός.

Τον γύρο του κόσμου κάνουν τις τελευταίες ώρες φωτογραφίες που δείχνουν τον διάσημο ηθοποιό Μπραντ Πιτ σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο έξω από νοσοκομείο στο Λος Άντζελες. Ο 57χρονος ηθοποιός φαίνεται αρκετά ταλαιπωρημένος, ενώ συνοδευόταν από έναν γιατρό και τον σωματοφύλακά του. Ωστόσο επικρατεί μια αναστάτωση στα social media, καθώς οι θαυμαστές του ηθοποιούν είναι σοκαρισμένοι. Αρχικά, νόμιζαν ότι ίσως είναι στιγμιότυπα από κάποιο νέο ρόλο που έχει αναλάβει, όμως στην πορεία μαθεύτηκε ότι ήρθε αντιμέτωπος με ένα ιατρικό πρόβλημα.

Δείτε ακόμη: Ο απίθανος Μικ Τζάγκερ ροκάρει στα 77 του – Νέο κομμάτι για το τέλος του lockdown

Μπραντ Πιτ: Τι συνέβη στον διάσημο ηθοποιό;

Το Page Six αναφέρει σε δημοσίευμά του, ότι ο Πιτ επισκέφτηκε έναν οδοντίατρο στο νοσοκομείο του Λος Άντζελες. Ο λόγος που βρίσκεται στο αναπηρικό αμαξίδιο είναι επειδή στο εξωτερικό υπάρχει μια συγκεκριμένη πολιτική στα νοσοκομεία που ορίζει ότι όλοι οι ασθενείς πρέπει να αποχωρούν με τη συγκεκριμένη διαδικασία και με τη συνοδεία γιατρού για τη δική τους ασφάλεια, σε περίπτωση που νιώσουν αδιαθεσία.

Τα ονόματα που φιγουράρουν στην παρουσίαση των Οσκαρ

Με στόχο να προσελκύσουν -πιο σωστά, να επαναφέρουν – το τηλεοπτικό κοινό, οι διοργανωτές της φετινής τελετής απονομής των Όσκαρ σχεδιάζουν μία βραδιά με ως επί το πλείστον φυσική παρουσία, που θα δίνει την αίσθηση ταινίας. Στη γραμμή αυτή, η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου παρουσίασε το all-star cast της βραδιάς σε ένα νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα, στο οποίο τίθεται το ερώτημα: «Σε έναν κόσμο γεμάτο με τελετές απονομής, τι θα συνέβαινε, αν μια τελετή απονομής ήταν στην πραγματικότητα ταινία;».

Όσκαρ

Μερικά ονόματα μεταξύ αυτών και του Μπράντ Πίτ

Μπορεί η απάντηση στην μάλλον περίεργη αυτή ερώτηση να μην έχει ακόμη αποκαλυφθεί, ωστόσο γνωρίζουμε ότι μεταξύ αυτών οι οποίοι θα αναλάβουν ρόλο παρουσιαστή είναι νικητές της διοργάνωσης και βεβαίως, διάσημοι ηθοποιοί, όπως ο Μπραντ Πιτ, η Χάλι Μπέρι, ο Χοακίν Φίνιξ, ο σκηνοθέτης Μπονγκ Τζουν Χο, ο Χάρισον Φορντ, η Ρις Γουίδερσπουν, η Ρενέ Ζελβέγκερ, η Ζεντάγια, η Ρετζίνα Κινγκ, η Άντζελα Μπάσετ, η Λόρα Ντερν, η Ρίτα Μορένο, ο Ντον Τσιντλ, ο Μπράιαν Κράνστον. «Προσεγγίζοντας την τελετή απονομής σαν να είναι ταινία συγκεντρώσαμε ένα μοναδικό καστ αστέρων τέτοιας ισχύος ώστε μπορεί να χρειαστούμε γυαλιά ηλίου», δήλωσαν οι παραγωγοί της φετινής τελετής, Στίβεν Σόντερμπεργκ, Στέισι Σερ και Τζέσι Κόλινς, ενώ καθ′ οδόν προς τα Όσκαρ αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλα ονόματα.

Δείτε ακόμη:

Τελικά θα γίνει μητέρα η Τζένιφερ Άνιστον; – Οι φήμες και η απάντηση της ίδιας
Είναι επίσημο: Το Bridgerton ανανέωσε για 3η και 4η σεζόν στο Netflix
Η Τζένιφερ Λόπεζ σε streaming συναυλία με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για εμβόλια κατά του κορoνοϊού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις