Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / 8 Λέξεις σήμερα 14/4: Τι θα δούμε την Τετάρτη στο νέο επεισόδιο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

8 Λέξεις σήμερα 14/4: Τι θα δούμε την Τετάρτη στο νέο επεισόδιο

8 Λέξεις σήμερα 14/4: Ραγδαίες εξελίξεις στην τηλεοπτική σειρά του ΣΚΑΪ.

Καθηλωτικές οι ανατροπές που έρχονται στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου. Αναλυτικότερα, στο προηγούμενο επεισόδιο 13/4 της τηλεοπτικής σειράς του ΣΚΑΪ “8 Λέξεις” είδαμε πως: Ο Άκης ζηλεύει για τα κρυφά ραντεβού της Αποστολίας και αποφασίζει να της μιλήσει και να της ανοίξει την καρδιά του. Ο Οδυσσέας αποφασίζει να δώσει την έγκρισή του στη Σύνθια για να συνεχιστούν οι προετοιμασίες της έκθεσης στην Αθήνα.

8 Λέξεις

Δείτε ακόμη: “Άγριες Μέλισσες”: Ο Μιλτιάδης οργισμένος αποκαλύπτει στον Δούκα ένα μυστικό απ’ το παρελθόν

Η Ηλιάνα μπαίνει κρυφά στο γραφείο της Μαίρης κι αυτό που θα βρει θα ενισχύσει τις υποψίες της. Η Βικτώρια πηγαίνει στη Ναυσικά να συζητήσουν το θέμα του Άγγελου. Ο Έκτορας, χωρίς καν να κρατάει πλέον τα προσχήματα, πηγαίνει στο γραφείο του Αιμίλιου και τον εκβιάζει με τα στοιχεία που έχει, για να σταματήσει το σφυροκόπημα στον Μιχαήλ. Ο Οδυσσέας υπογράφει το προσύμφωνο με τη Σύνθια. Ο Άκης βγαίνει με την Αποστολία και η πρόταση που θα της κάνει θα την αφήσει άναυδη! Η Αποστολία την απορρίπτει και τον σοκάρει με την αντίδρασή της.

8 Λέξεις

8 Λέξεις σήμερα 14/4: Τι θα δούμε σήμερα

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 14 Απριλίου, ο Φρίξος έχει τρελές απαιτήσεις από την Έλλη σχετικά με την εγκυμοσύνη της κι εκείνη αντιδρά. Η συνεργασία του Οδυσσέα και της Σύνθιας δεν ξεκινάει με τις καλύτερες προδιαγραφές καθώς ο Οδυσσέας νιώθει να πιέζεται. Ο Μιλτιάδης με τον Άλκη αγωνιούν για το αποτέλεσμα του τεστ DNA, το ίδιο και η Ιφιγένεια. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον Μάρκο. Η Ηλιάνα ερευνά την ύποπτη σχέση του Δημήτρη και της Μαίρης και ανακαλύπτει κάτι που θα της κεντρίσει το ενδιαφέρον.

8 Λέξεις

8 Λέξεις σήμερα 14/4: Ο Παύλος προσλαμβάνεται στο κανάλι

Η Νόνα φυτεύει τον σπόρο της αμφιβολίας στον Οδυσσέα, λέγοντάς του ότι η Έρση μπορεί να ήξερε για την επαγγελματική πρόταση της Σύνθιας. Ο Παύλος, ένας νέος ρεπόρτερ, προσλαμβάνεται στο κανάλι. Η Ναυσικά παροτρύνει τον Δημοσθένη να δεχτεί την επαγγελματική πρόταση που του έγινε, αλλά εκείνος φοβάται πως μια τέτοια κίνηση θα τους χωρίσει και γι’ αυτό της προτείνει να τον ακολουθήσει. Η Μάγδα μπαίνει αιφνιδιαστικά στο γραφείο του Αιμίλιου και τον πετυχαίνει σε τρυφερό ενσταντανέ με την Ελισάβετ.

8 Λέξεις σήμερα 14/4: Trailer

Δείτε ακόμη:

Ο απίθανος Μικ Τζάγκερ ροκάρει στα 77 του – Νέο κομμάτι για το τέλος του lockdown
Το Elite επιστρέφει -Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της 4ης σεζόν
La Casa De Papel: Στα… όπλα η Τόκιο για τον 5ο κύκλο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις