Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Elite season 4 πότε βγαίνει: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Elite season 4 πότε βγαίνει: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της

Elite season 4 πότε βγαίνει: Η ισπανική σειρά με πρωταγωνιστές εφήβους έρχεται να μας καθηλώσει για μία ακόμη χρονιά.

Την ώρα που περιμένουμε να ανακοινωθεί η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν του La Casa de Papel, το Netflix μας φέρνει τον νέο κύκλο του Elite.

Η ισπανική σειρά με πρωταγωνιστές εφήβους έρχεται να μας καθηλώσει για μία ακόμη χρονιά. Γκουθμάν, Σαμουέλ, Ομάρ και Άντερ επιστρέφουν για μια νέα περιπέτεια μυστηρίου. Ο τρίτος κύκλος του Elite στο Netflix ολοκληρώθηκε, λύνοντας το μυστήριο της δολοφονίας του Πόλο. Λου, Νάντια και Κάρλα, δυστυχώς, αποχαιρέτησαν τους φίλους και τους τηλεθεατές τραβώντας τους δικούς τους δρόμους μακριά από το Λας Ενθίνας.

Βίντεο: 18 Ιουνίου κάνει πρεμιέρα το Elite στο Netflix

Στο τρέιλερ του Elite για την τέταρτη σεζόν φαίνονται παλιοί και νέοι πρωταγωνιστές, ανακοινώνοντας ότι η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουνίου. Σε αυτό μπορεί να μην παρουσιάζονται σκηνές από τη σειρά, ωστόσο, μας δίνει μια μικρή γεύση από το τι θα ακολουθήσει… Για μια ακόμη φορά, τα ερωτικά μπλεξίματα θα φέρουν τα πάνω-κάτω στη σειρά του Netflix.

La Casa De Papel: Πότε κάνει πρεμιέρα η τελευταία σεζόν στο Netflix

Το πέμπτο και τελευταίο μέρος της σειράς «La Casa De Papel» έρχεται σε… λίγους μήνες στο Netflix και η αγωνία των φαν χτυπάει κόκκινο. «Μας πήρε σχεδόν έναν χρόνο μέχρι να σκεφτούμε πώς να διαλύσουμε την ομάδα. Πώς να βάλουμε ένα στοπ στην ιστορία του Καθηγητή. Πώς να χειριστούμε καταστάσεις που είναι μη αναστρέψιμες για πολλούς ήρωες. Το αποτέλεσμα είναι η πέμπτη σεζόν της “Τέλειας Ληστείας”» ανέφερε, αρχικά, ο showrunner Άλεξ Πίνα.

Ο πέμπτος κύκλος θα έχει συνολικά δέκα επεισόδια, δύο επεισόδια περισσότερα από το σύνηθες και αυτή την εποχή βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Express, ο δημιουργός του «La Casa De Papel» δήλωσε ότι η τελευταία σεζόν δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix πριν από τον Σεπτέμβριο. «Ο πόλεμος αγγίζει πρωτοφανή επίπεδα ακρότητας και βαναυσότητας, αλλά αυτή είναι και η πιο επική και συναρπαστική σεζόν» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις