Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / 8 Λέξεις σήμερα 13/4: Τι θα δούμε την Τρίτη στο νέο επεισόδιο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

8 Λέξεις σήμερα 13/4: Τι θα δούμε την Τρίτη στο νέο επεισόδιο

8 Λέξεις σήμερα 13/4: Καθηλωτικό το σημερινό επεισόδιο της σειράς.

Απίστευτες εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΪ «8 Λέξεις» του ηθοποιού και σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου. Αναλυτικότερα, στο προηγούμενο επεισόδιο της Δευτέρας 12/4 είπαμε πως: Ο Έκτορας καταφέρνει να παγιδέψει τον εκβιαστή της Γεωργίας. Ο Μιλτιάδης προφασίζεται επαγγελματική συνάντηση για να ξαναβγεί για φαγητό με τον Άλκη και αποφασίζει να μιλήσει στην Ιφιγένεια για την ύπαρξη ενός πιθανού αδερφού της. Ο Φρίξος ολοκληρώνει το αστυνομικό του μυθιστόρημα και το δίνει στον Οδυσσέα να το διαβάσει και να του πει τη γνώμη του.

8 λέξεις

Δείτε ακόμη: “Άγριες Μέλισσες”: Ο Κωνσταντής και η Δρόσω “ανοίγουν” τα χαρτιά τους

Η Ηλιάνα είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Οδυσσέα καθώς δεν έχει αφήσει πίσω της αυτή την ιστορία. Η Ελισάβετ εξομολογείται στην Ηλιάνα πως είναι και πάλι μαζί με τον Αιμίλιο. Τελικά, η Μαίρη ενδίδει στην πολιορκία του Μάρκου και διανυκτερεύει σπίτι του. Ο Δημοσθένης δέχεται μια επαγγελματική πρόταση από Κύπρο αλλά δεν ξέρει αν θα κάνει το βήμα, γιατί δεν θέλει να χάσει τη Ναυσικά. Ο Άκης αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Αποστολία και της ομολογεί ότι ζηλεύει πολύ τον νέο της σύντροφο.

8 λέξεις

8 Λέξεις σήμερα 13/4: Τι θα δούμε την Τρίτη

Στο επεισόδιο της Τρίτης 13 Απριλίου, ο Άκης ζηλεύει για τα κρυφά ραντεβού της Αποστολίας και αποφασίζει να της μιλήσει και να της ανοίξει την καρδιά του. Ο Οδυσσέας αποφασίζει να δώσει την έγκρισή του στη Σύνθια για να συνεχιστούν οι προετοιμασίες της έκθεσης στην Αθήνα. Η Ηλιάνα μπαίνει κρυφά στο γραφείο της Μαίρης κι αυτό που θα βρει θα ενισχύσει τις υποψίες της. Η Βικτώρια πηγαίνει στη Ναυσικά να συζητήσουν το θέμα του Άγγελου. Ο Έκτορας, χωρίς καν να κρατάει πλέον τα προσχήματα, πηγαίνει στο γραφείο του Αιμίλιου και τον εκβιάζει με τα στοιχεία που έχει, για να σταματήσει το σφυροκόπημα στον Μιχαήλ. Ο Οδυσσέας υπογράφει το προσύμφωνο με τη Σύνθια. Ο Άκης βγαίνει με την Αποστολία και η πρόταση που θα της κάνει θα την αφήσει άναυδη! Η Αποστολία την απορρίπτει και τον σοκάρει με την αντίδρασή της.

8 Λέξεις σήμερα 13/4: Trailer

Δείτε ακόμη:

Το Elite επιστρέφει -Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της 4ης σεζόν
10 αγαπημένες παλιές ελληνικές ταινίες από την δεκαετία του 60′
Ο λόγος που η Γεωργία Βασιλειάδου απέφευγε τα κοντινά πλάνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις