Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πρίγκιπας Φίλιππος κηδεία: Ο Χάρι θα πάει στην τελετή χωρίς την Μέγκαν
ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Φίλιππος κηδεία: Ο Χάρι θα πάει στην τελετή χωρίς την Μέγκαν

Πρίγκιπας Φίλιππος κηδεία: Ο Χάρι θα παρευρεθεί στην τελετή χωρίς την εγκυμονούσα σύζυγό του.

Σε βαθύ πένθος ολόκληρο το βρετανικό έθνος, μετά την ανακοίνωση του θανάτου του πρίγκιπα Φιλίππου, με το παλάτι να ετοιμάζεται για την τέλεση της κηδείας του το ερχόμενο Σάββατο της 17ης Απριλίου. Αναλυτικότερα, ο Δούκας του Σάσεξ, πρίγκιπας Χάρι, αναμένεται να δώσει το «παρών» στην τελετή συνοδεύοντας τον στην τελευταία του κατοικία. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την εγκυμονούσα Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, καθώς ο γιατρός της απαγόρευσε να ταξιδέψει. «Έτσι, ο Δούκας θα παρευρεθεί μόνος του», δήλωσε βασιλικός εκπρόσωπος σε ενημέρωσή του χθες το απόγευμα.

Δείτε ακόμη: Με μόλις 10 λέξεις αποχαιρέτησαν τον Φίλιππο Μέγκαν & Χάρι

Πρίγκιπας Χάρρυ Μέγκαν Μαρκλ

Η εγκυμοσύνη της Μέγκαν δεν της επιτρέπει τα πολύωρα ταξίδια

Η Μέγκαν περιμένει τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της ένα κοριτσάκι μέσα στην άνοιξη και η κατάστασή της δεν της επιτρέπει τα πολύωρα ταξίδια. Αντιθέτως, ο Χάρι ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο εντός των επόμενων ημερών και θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στη χώρα μέσα από έναν ολόκληρο χρόνο, ενώ θα είναι και η πρώτη φορά που θα αντικρίσει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μετά τις δηλώσεις του ζεύγους στη συνέντευξη της Όπρα τον προηγούμενο μήνα.

Μέγκαν Μαρκλ

Οι βρετανικές κυβερνητικές οδηγίες λόγω του κορονοϊού

Με βάση τις βρετανικές κυβερνητικές οδηγίες λόγω της νόσου της Covid-19, η λίστα των επισκεπτών θα περιοριστεί στα 30 άτομα, μεταξύ των οποίων η οικογένεια του Φιλίππου, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών και των εγγονών του. Η κηδεία θα τελεστεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Ουίνδσορ και θα προηγηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλη τη χώρα.

Πρίγκιπας Χάρρυ Μέγκαν Μαρκλ

Δείτε ακόμη:

Ντόναλντ Τραμπ και Μπαράκ Ομπάμα αποτίουν φόρο τιμής στον πρίγκιπα Φίλιππο
Μισέλ: Δύσκολο να προβλέψουμε τη συμπεριφορά της Τουρκίας
Ο βρετανικός Τύπος αποχαιρετά τον πρίγκιπα Φίλιππο – «Βαθιά θλίψη, ήταν ο βράχος της βασίλισσας»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις