Αθήνα

°C

Τρίτη

11

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βέρτης κατάσχεση – περιουσία: Την αίτηση αναστολής απέρριψε ο Άρειος Πάγος
ΕΛΛΑΔΑ

Βέρτης κατάσχεση – περιουσία: Την αίτηση αναστολής απέρριψε ο Άρειος Πάγος

Βέρτης κατάσχεση - περιουσία: Ο Άρειος Πάγος απέρριψε το αίτημα αναστολής του τραγουδιστή.

Κατάσχεται η περιουσία του Νίκου Βέρτη στη Θεσσαλονίκη μετά την απόρριψη της αίτησης αναστολής που είχε κάνει ο τραγουδιστής στον Άρειο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα nassosblog.gr. Έτσι, δείχνει να λαμβάνει το δικαστικό θρίλερ που εξελισσόταν ανάμεσα στον Βέρτη και τον άλλοτε στενό φίλο και συνεργάτη του Νίκο Πολατίδη. Ο Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπεί τον τραγουδιστή, μιλώντας στο Mega άφηνε αιχμές για την απόφαση του εφέτη και δηλώνει, ότι τον τελικό λόγο θα έχει ο Άρειος Πάγος.

Δείτε ακόμη: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση η Νανά Παλαιτσάκη

Έλεγε με βεβαιότητα: «Δε θα το επιτρέψω να υποκύψει σε καμία εξώδικη συμφωνία», πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας. Ο κ. Βέρτης έχει δικαίωμα να προσφύγει στον Άρειο Πάγο, ώστε να μη γίνει καμία κατάσχεση! Εντέλει, σήμερα κατασχέθηκε η περιουσία του τραγουδιστή, ενώ ο κύριος Κούγιας δεν έχει κάνει μέχρι αυτή τη στιγμή κάποια νέα δήλωση. Το Μονομελές Εφετείο Θεσσαλονίκης είχε δικαιώσει τελεσίδικα τον κ. Πολατίδη που διετέλεσε σχεδόν οχτώ χρόνια Οικονομικός Διευθυντής του κ. Βέρτη και των εταιρειών του «ΘΕΑΜΑ ΕΠΕ» και «ENTERTAINMENT PRODUCTIONS IKE» που εκμεταλλεύονται το κέντρο διασκέδασης «ΟΡΑΜΑ» στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε βίντεο της κατάσχεσης όπως δημοσιεύτηκε στο nassosblog

Τι αναφέρει η απόφαση

Με την απόφαση, ο Νίκος Βέρτης και οι εταίροι του ήταν υποχρεωμένοι να πληρώσουν, μετά από την με αριθμό κατάθεσης 14153/2018 αγωγή του, στο Νικόλαο Πολατίδη 278.289 ευρώ με τους νόμιμους τόκους από την 1-9-2009, όπως επίσης και την αξία των ασφαλιστικών του εισφορών ύψους σήμερα άνω των 500.000 ευρώ. Όλα μαζί υπολογίζονταν κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Χρήματα που ήταν άμεσα καταβλητέα τόσο στο ΙΚΑ, όσο και στον αντίδικο, διαφορετικά θα γινόταν κατάσχεση κινητής και ακίνητης περιουσίας του καλλιτέχνη.

Δείτε ακόμη:

Σπαράζει καρδιές η ανάρτηση της αδερφής του Καραϊβάζ: “Δεν ήσουν γι’ αυτό το μακρινό ταξίδι…”
Η ανατριχιαστική στιγμή που ο γιος του Καραϊβάζ συνειδητοποίησε ότι ο νεκρός ήταν ο πατέρας του
Χαμός στην πλατεία Βαρνάβα το βράδυ του Σαββάτου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις