Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αδερφή Καραϊβάζ: : «Αγόρι μου, ψυχή μου, ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή;»
ΕΛΛΑΔΑ

Αδερφή Καραϊβάζ: : «Αγόρι μου, ψυχή μου, ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή;»

Αδερφή Καραϊβάζ: «Αγόρι μου, αδερφούλη μου, δε μπορώ αγάπη μου να το πιστέψω»... 'εγραψε η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ σε ανάρτησή της στα social media

Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι στον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ την περασμένη Παρασκευή έξω από τον σπίτι στον Άλιμο, στον τόπο καταγωγής του, την Καλλίφυτο Δράμας. Όλα δείχνουν πως ο θάνατός του ήταν πληρωμένη εντολή που σχετιζόταν με κάποια από τις υποθέσεις με τις οποίες ασχολούνταν, πάντα υπηρετώντας το καθήκον του, με αίσθημα διαφύλαξης της αλήθειας. Όπως είναι φυσικό, οι οικείοι του βρίσκονται σε κατάσταση σοκ μην μπορώντας να πιστέψουν τον τόσο άδικο χαμό του δικού τους ανθρώπους.

Δείτε ακόμη: Η ανατριχιαστική στιγμή που ο γιος του Καραϊβάζ συνειδητοποίησε ότι ο νεκρός ήταν ο πατέρας του

Με μια ανατριχιαστική ανάρτηση στα social Media η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ συγκλονισμένη γράφει:

«Αγόρι μου, αδερφούλη μου, δε μπορώ αγάπη μου να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε χώρισαν από την οικογένειά σου. Αγόρι μου, αγόρι μου, ψυχή μου, ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή; Αγάπη μου γλυκιά, για μένα ήσουν ο μικρός μου αδερφός. Δύο ήμασταν. Για μένα ήσουν το μικρό μου αδερφάκι. Σ’ αγαπώ ψυχή μου γλυκιά, δε μπορώ αγάπη μου να σου πω καλό παράδεισο, γιατί δεν ήσουν γι’ αυτό το μακρινό ταξίδι…»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις