Αθήνα

°C

Τρίτη

11

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καραϊβάζ γιος: Η ανατριχιαστική στιγμή που κατάλαβε πως ο νεκρός ήταν ο πατέρας του
ΕΛΛΑΔΑ

Καραϊβάζ γιος: Η ανατριχιαστική στιγμή που κατάλαβε πως ο νεκρός ήταν ο πατέρας του

Καραϊβάζ γιος: Ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ βγήκε από το σπίτι και πήγε στο σημείο της δολοφονίας μην γνωρίζοντας ποιος είναι ο νεκρός

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία και ο δημοσιογραφικός κόσμος ιδιαίτερα, από την εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Απριλίου. Ο δημοσιογράφος Πέτρος Καρσιώτης, επιστήθιος φίλος του Γιώργου Καραϊβάζ και νονός του παιδιού του, περιέγραψε τις ανατριχιαστικές στιγμές που διαδραματίστηκαν στο σημείο της δολοφονίας όταν και ο γιος του δημοσιογράφου πήγε να δει αν επρόκειτο για τον πατέρα του. Μιλώντας στον Alpha, o Πέτρος Καρσιώτης μίλησε για τον γιο του Γιώργου Καραϊβάζ, που είναι σήμερα 21 ετών. “Είναι ένα χρυσό παιδί, σοφό μυαλό, καθοδηγητής πραγματικά που έδινε συμβουλές και στον Γιώργο και σε μένα.

Δείτε ακόμη: «Θέλω όταν πεθάνω…»: Η συγκλονιστική τελευταία επιθυμία του Γιώργου Καραϊβάζ

Έχει καθαρό μυαλό, έχει μια άλλη προσέγγιση, σπουδάζει στο Πολυτεχνείο, είχε όλα τα φόντα και το παιδί μαζί με την μητέρα δυστυχώς ήταν στο σπίτι και περίμεναν τον πατέρα χθες το μεσημέρι και δεν είχαν αντιληφθεί τι γινόταν”, σημείωσε χαρακτηριστικά. Ο δημοσιογράφος πρόσθεσε συγκινημένος πως ο νέος “είχε τη μοναδική ελπίδα όταν άκουσε ότι κάτι έχει συμβεί με έναν άνθρωπο, να πλησιάσει μέσα από τους αστυνομικούς και να δει τα ρούχα με την ελπίδα ότι δεν ήταν ο πατέρας του”. “Όταν είδε κόσμο, κατέβηκε και πήγε κοντά με την ελπίδα και αναγνώρισε τα ρούχα του πατέρα. Οι αστυνομικοί έκαναν τα πάντα να μην τον δουν εκείνη την ώρα. Ήταν αμέριμνοι και η σύζυγός του η Στάθα και ο Δημήτρης το παιδί πάνω στο διαμέρισμα, τον περίμεναν όπως κάθε μεσημέρι μετά την τηλεοπτική εκπομπή”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις