Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πλατεία Βαρνάβα πάρτι: Δεκάδες άτομα χωρίς αποστάσεις
ΕΛΛΑΔΑ

Πλατεία Βαρνάβα πάρτι: Δεκάδες άτομα χωρίς αποστάσεις

Πλατεία Βαρνάβα πάρτι: Για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ δεκάδες νεαροί συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του Παγκρατίου χωρίς να τηρούν τα απαιτούμενα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού

Κορονοπάρτι με μουσική, DJ, αλλά και αλκοόλ έστησαν το βράδυ του Σαββάτου δεκάδες νεαρά άτομα στην πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, δεκάδες άτομα συγκεντρώνονται σχεδόν κάθε βράδυ στην πλατεία, παρά το γεγονός ότι παραβιάζουν τα μέτρα ασφαλείας και την απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 21:00 το βράδυ.

Μάλιστα οι συνεχείς συγκεντρώσεις στην πλατεία Βαρνάβα απασχολούν ακόμη και τα social media, ενώ δεν υπάρχει κανένας αστυνομικός έλεγχος. Εκτός από την πλατεία Βαρνάβα το βράδυ του Σαββάτου επικράτησε συνωστισμός και στην οδό Τσακάλωφ στο Κολωνάκι.

Κορονοπάρτι και στην πλατεία Όλγας στην Πάτρα

Πάρτι έχει στηθεί το Σάββατο το βράδυ στην πλατεία Όλγας στο κέντρο της Πάτρας. Αρκετοί είναι οι συγκεντρωμένοι στο σημείο ενώ από ηχεία ακούγεται μουσική όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο του thebest. Νωρίτερα επίσης αρκετοί είχαν βγει για βόλτα σε άλλες κεντρικές πλατείες της Πάτρας, όπως αυτή των Υψηλών Αλωνίων. Δείτε βίντεο από την πλατεία Όλγας το βράδυ του Σαββάτου:

Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. για τις εικόνες συνωστισμού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Την επέμβαση της αστυνομίας προκάλεσαν οι εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ το βράδυ του Σαββάτου ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονταν έξω από καφέ μπαρ της συμπρωτεύουσας. Πεζές περιπολίες, μοτοσικλετιστές αλλά και περιπολικά χρησιμοποιούνται για να ζητήσουν από τον κόσμο να απομακρυνθεί μπροστά από τα καφέ μπαρ.  Όπως μεταδίδει το GR Times, επικρατεί μεγάλος συνωστισμός και δεν τηρούνται τα μέτρα για τον κορονοϊό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις