Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 116: Τι θα δούμε την Δευτέρα 29/3
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 116: Τι θα δούμε την Δευτέρα 29/3

Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 116: Η Ασημίνα συνεχίζει να πιέζει τον Νικηφόρο να γυρίσουν αυτό όμως θα κοστίσει την επιβίωση του γάμου τους.

Συνταρακτικές οι αποκαλύψεις στο νέο επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες, το οποίο θα προβληθεί σήμερα στις 22:00 στον Ant1. Αναλυτικότερα, στο προηγούμενο επεισόδιο 115 της σειράς του Ant1, Άγριες Μέλισσες είδαμε πως: Ο Μελέτης ανησυχεί με την εμπλοκή δύο αντρών στην υπόθεση δολοφονίας του Θέμελη. Αποκαλύπτει την αλήθεια για τις επαγγελματικές τους σχέσεις στην Ανέτ που βλέπει την κατάσταση να περιπλέκεται. Ο Σπανός μετά την σχετική έρευνα, καλεί τον Μελέτη και τον Κωνσταντή για ανάκριση… Η Δρόσω σίγουρη πως η αδερφή της θα γυρίσει σύντομα πίσω, επιστρέφει με τον Κωνσταντή από το Παρίσι. Θα πει την αλήθεια στην Ελένη που απορεί για την αισιοδοξία της;

Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 116: Τι θα δούμε σήμερα

Επεισόδιο 116. Η Ασημίνα συνεχίζει να πιέζει τον Νικηφόρο να γυρίσουν αυτό όμως θα κοστίσει την επιβίωση του γάμου τους. Η σύγκρουσή τους για την αλλαγή της απόφασής της και την επιμονή της θα τους φέρει αντιμέτωπους και ο Νικηφόρος θα πάρει μια αναπάντεχη απόφαση. Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης προσπαθούν ν’ αποδείξουν την αθωότητα τους, για τον φόνο του Θέμελη ενώ η Ανέτ βρίσκεται αντιμέτωπη μ’ ένα τεράστιο δίλημμα… Θα προδώσει τον αδερφό της για να σώσει τον γιο της; Η Σοφούλα παραμένει εξαφανισμένη ενώ στο δικαστήριο βρίσκονται σε εξέλιξη οι απολογίες των κατηγορουμένων. Στο δικαστήριο ο Βόσκαρης δηλώνει την αθωότητα του. Η επιστροφή του Νικηφόρου και του Σέργιου στο αρχοντικό των Σεβαστών θα τους γεμίσει ερωτηματικά.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 116: Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=IWW2NvJx4Hs

Δείτε ακόμη:

Η πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων θα γίνει ταινία
Το μωρό της Κιάρα Φεράνι είναι μια γλύκα – Τα μοναδικά βίντεο
Πότε βγαίνει ο 5ος κύκλος του la casa de papel

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις