Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ τραυματίες: Θλάση ο Σάκχοφ, αλλά έχει ελπίδες να προλάβει με Ολυμπιακό
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ τραυματίες: Θλάση ο Σάκχοφ, αλλά έχει ελπίδες να προλάβει με Ολυμπιακό

ΑΕΚ τραυματίες: Ένα μικρό... διάλειμμα έκαναν οι θλάσεις στην ΑΕΚ και επανήλθαν.

Ένα μικρό… διάλειμμα έκαναν οι θλάσεις στην ΑΕΚ και επανήλθαν. Για δεύτερη φορά μέσα σε περίπου 1,5 μήνα, θύμα ο Εβγέν Σάκχοφ. Ένιωσε ένα μικρό σφίξιμο μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, έκανε μαγνητική το απόγευμα της Δευτέρας και διαπιστώθηκε πως έχει θλάση πρώτου προς δεύτερου βαθμού. Αυτό ακούγεται άσχημο, αλλά σύμφωνα με το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ, επειδή είναι σε συγκεκριμένο μυ του τετρακέφαλου, δεν απαιτεί μεγάλο διάστημα για αποκατάσταση.

Ο Σάκχοφ ζήτησε λίγο μεγαλύτερη άδεια από τους συμπαίκτες του με αφορμή κι αυτό κι έτσι θα φύγει αύριο (Τετάρτη) για Ουκρανία, αφού έχει να δει την γυναίκα του κοντά στους οκτώ μήνες λόγω Covid. Θα ξεκινήσει αμέσως αποθεραπεία εκεί με δικό του φυσιοθεραπευτή και πάντα με βάση όσα λέει το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ, έχει πιθανότητες ακόμη και να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Σακχοφ

Δύσκολα θα παίξει ξανά φέτος ο Σιμόες

Στο μεταξύ, όπως περίπου αναμενόταν, τα νέα για τις πιθανότητες του Αντρέ Σιμόες να παίξει ξανά φέτος δεν είναι καλά. Ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ έφυγε ήδη για Πορτογαλία μάλιστα, για να δει δικό του γιατρό, τον γιατρό της Πόρτο μάλιστα, για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον χόνδρο του αστραγάλου. Η επανεξέταση στην οποία υποβλήθηκε εδώ έδειξε μερική βελτίωση, αλλά όχι τέτοια έτσι ώστε να μπορέσει να μπει σε κανονικό πρόγραμμα επιστροφής στην κανονική δράση.

Ο Πορτογάλος γιατρός βρίσκεται σε επικοινωνία με το τιμ της ΑΕΚ προκειμένου να ληφθεί η τελική απόφαση για το αν ο Σιμόες θα συνεχίσει με συντηρητικό πρόγραμμα αποκατάστασης ή για το αν θα μπει στο χειρουργείο για άμεση αποκατάσταση του προβλήματος. Σε κάθε περίπτωση, είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει να δει δράση μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Μέσα σε κάτι περισσότερο από ένα χρόνο, είναι η τέταρτη περίπτωση ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ που έχει πρόβλημα το οποίο εξελίσσεται με κάποιο τρόπο σε αιτία μακροχρόνιας απουσίας. Προηγήθηκαν οι Γαλανόπουλος, Ολιβέιρα, Σιμάνσκι.

Σιμόες
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις