Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Διαζύγιο Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ: Καταγγελίες από την ηθοποιό για ενδοοικογενειακή βία
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Διαζύγιο Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ: Καταγγελίες από την ηθοποιό για ενδοοικογενειακή βία

Διαζύγιο Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ: Το πρώην ζευγάρι του Χόλιγουντ επιστρέφει στα δικαστήρια, αλλά αυτή τη φορά με βαριές κατηγορίες για τον διάσημο ηθοποιό.

Πλησιάζει η επόμενη δίκη για το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί και η ηθοποιός φέρεται να σκοπεύει να παρουσιάσει στο δικαστήριο πειστήρια για ενδοοικογενειακή βία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου, η Αντζελίνα Τζολί θα υποστηρίξει στο δικαστήριο ότι κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον 57χρονο σήμερα ηθοποιό, η ίδια έπεσε κατ’ επανάληψη θύμα βίας εκ μέρους του. Το πρώην ζευγάρι έχει 6 παιδιά, τον 19χρονο Μάντοξ, την 16χρονη Ζαχάρα, τον 17χρονο Παξ, την 14χρονη Σίλο και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν και στην δίκη που αναμένεται, θα συζητηθεί το θέμα της επιμέλειάς τους, αφού και οι οικονομικές διαφωνίες και διαφορές που έχει ακόμη το ζευγάρι. Όπως αναφέρουν τα ίδια δημοσιεύματα δεν αποκλείεται να εμφανιστούν στη δίκη ως μάρτυρες και κάποια από τα παιδιά του ζευγαριού.

Εκτός από τους ισχυρισμούς για ενδοοικογενειακή βία, τα νομικά έγγραφα δείχνουν ότι το δικαστήριο ζητά άδεια από το ζευγάρι, προκειμένου να καταθέσουν οι Σίλο, Νοξ και Βιβιέν. Να υπενθυμίσουμε ότι, λίγο αφότου το ζευγάρι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2016, αποκαλύφθηκε ότι ο Μπραντ Πιτ ερευνήθηκε από το FBI και τις κοινωνικές υπηρεσίες στο Λος Άντζελες εν μέσω αναφορών πως «γινόταν καταχρηστικός λεκτικά και σωματικά στα παιδιά του» σε ένα ιδιωτικό τζετ, αλλά απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες. Μια πηγή δήλωσε στην Daily Mail: «Η Αντζελίνα Τζολί είχε κάνει παρόμοιους ισχυρισμούς και στο παρελθόν, οι οποίοι διερευνήθηκαν από τις Αρχές και δεν τεκμηριώθηκαν. Αυτή είναι η τελευταία και απέλπιδα προσπάθεια της να καταθέσει ψεύδη με οποιοδήποτε κόστος».

Αντζελίνα Τζολί κρεβάτι

Ο Μπραντ Πιτ διεκδικεί την μισή επιμέλεια των παιδιών

Τον περασμένο Οκτώβριο, η πικρή δικαστική διαμάχη είχε μία ακόμη ανατροπή, όταν η Αντζελίνα Τζολί χώρισε τους δρόμους της με μία από τις ακριβοπληρωμένες δικηγόρους της. Η Πρίγια Σοπόρι, πρώην ομοσπονδιακός εισαγγελέας με έδρα το Λος Άντζελες ανακοίνωσε πως αποσύρεται. Η Σοπόρι είναι συνεργάτης της δικηγορικής εταιρίας Greenberg Glusker LLP. Δεν είναι γνωστό εάν η Αντζελίνα Τζολί – που αγωνίζεται για να πάρει το 50/50 της επιμέλειας των παιδιών της – απέλυσε την Σοπόρι ή εάν η δικηγόρος αποφάσισε να παραιτηθεί.

Αποφασισμένη η Αντζελίνα Τζολί να πάρει αυτό που θέλει

Όμως η αλλαγή της ομάδας υψηλού προφίλ της σε αυτό το τελευταίο στάδιο σηματοδοτεί την αποφασιστικότητα της Αντζελίνα Τζολί να πάρει αυτό που θέλει πάση θυσία. Μια πηγή κοντά στην ηθοποιό δήλωσε: «Η Αντζελίνα έχει πολεμήσει με νύχια και με δόντια για να πάρει αυτό που θέλει σε αυτό το διαζύγιο, και όταν πρόκειται για τα παιδιά της, δεν θα υποχωρήσει. Πληρώνει μια περιουσία στην νομική της ομάδα, οπότε εάν πιστεύει ότι ένας από τους δικηγόρους της πρέπει να φύγει, δε θα διστάσει να το κάνει».

Αντζελίνα Τζολί

Δείτε ακόμη:

Η Dua Lipa έμεινε στη σκηνή μόνο με τα εσώρουχα
Η σέξι, τόπλες φωτό της Κρίσι Τέιγκεν με τον 2 ετών γιο της που προκάλεσε σχόλια
Διαζύγιο Μέγκαν – Χάρι «προβλέπει» η ετεροθαλής αδερφή της Μαρκλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις