Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 23χρονη Πάτρα κορονοϊός: Παραμένει στην εντατική η μητέρα – Πώς είναι το μωρό
ΕΛΛΑΔΑ

23χρονη Πάτρα κορονοϊός: Παραμένει στην εντατική η μητέρα – Πώς είναι το μωρό

23χρονη Πάτρα κορονοϊός: Αγωνία επικρατεί για την κατάσταση της μητέρας και του μωρού που νοσηλεύονται διασωληνομένοι στο νοσοκομείο του Ρίου.

Η ανησυχία και η αγωνία για την μητέρα και το μωράκι που γεννήθηκε πρόωρα στην Πάτρα παραμένουν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Λίγες ώρες μετά την αποσωλήνωση του βρέφους, οι γιατροί στην παιδιατρική κλινική του Ρίου αναγκάστηκαν να το διασωληνώσουν και πάλι. «Είναι διασωληνωμένο αλλά είναι λόγω προωρότητας. Δεν είναι λόγω κορονοϊού. Το παρακολουθούμε, καλά φαίνεται ότι πηγαίνει» ανέφερε στο Mega και στην εκπομπή live news ο διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Ρίου, Γαβριήλ Δημητρίου. Η μόλις 23 ετών μητέρα του δίνει τη δική της μάχη στην εντατική, διασωληνωμένη κι εκείνη με βαριά πνευμονία που της προκάλεσε ο κορονοϊός.

«Παραμένει σταθερή αλλά βαριά στη ΜΕΘ. Ως μια βαρέως πάσχουσα καταλαβαίνετε πως είμαστε επιφυλακτικοί αν και αισιοδοξούμε ότι θα πάει καλά» τόνισε η υπεύθυνη της κλινικής Covid-19 στο νοσοκομείο του Ρίου, Καρολίνα Ακινόσογλου. Η συγκλονιστική ιστορία της 23χρονης εγκύου έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Αχαΐα. Ο πεθερός της νεαρής μητέρας μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή. «Τη διασωλήνωσαν κι αυτή, διασωλήνωσαν και το μωρό. Αυτή τη στιγμή αγωνιούμε. Δεν έχουμε δει ούτε το παιδί είτε τη νύφη μας. Δεν έχω να πω άλλα. Ζούμε μια τραγωδία» σημείωσε ο πεθερός της 23χρονης, Φίλιππος Λιάκος.

ασθενοφόρο

Πρόωρη καισαρική για την 23χρονη:

Τα ξημερώματα της Τρίτης, η 23χρονη Κωνσταντίνα υποβλήθηκε σε πρόωρη καισαρική καθώς, η μόλυνση της από την covid-19 έθετε πλέον σε κίνδυνο όχι μόνο την ίδια αλλά και το μωρό που κυοφορούσε. «Κάνανε προσπάθειες αρκετές, της έβαλαν οξυγόνο. Προσπάθησαν όλοι γιατροί αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε να της πάρουν το παιδάκι για να τη διασωληνώσουν» πρόσθεσε ο κ. Λιάκος. Οι συγγενείς της νεαρής μητέρας περιμένουν να μάθουν νέα για την πορεία της υγείας της 23χρονης Κωνσταντίνας αλλά και του μόλις δύο ημερών μωρού τους.

Δείτε ακόμη:

Αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό στους καταδικασθέντες για τη δολοφονία Κουμανταρέα
Σοκ στη Λιοσίων – Αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του – Τέσσερις τραυματίες
Ιωαννίδης (Stanford): “Μπορούν να λειτουργήσουν τα γυμναστήρια – Το lockdown αυξάνει τα κρούσματα”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις