Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 104: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 8/3
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 104: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 8/3

Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 104: To αποψινό επεισόδιο 8/3 αναμένεται να έχει πολλές εξελίξεις.

Πολλές ανατροπές και εξελίξεις αναμένονται στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς “Άγριες Μέλισσες” που θα προβληθεί την Δευτέρα 8/3.  Στο προηγούμενο επεισόδιο 103, είδαμε την Βιολέτα να είναι αποφασισμένη να προχωρήσει με την υιοθεσία του Ευτύχη παρά τις ανησυχίες του Λάμπρου, αλλά με τον Μιλτιάδη να νιώθει πως ο γιος του είναι εναντίον του. Ο Ευτύχης όμως πήγε να βρει τον Λάμπρο για να το ξεκαθαρίσει. Ο Θέμελης μαθαίνει πως το μυστικό του έχει αποκαλυφθεί και αποφασίζει να δράσει. Η Κούλα στέκεται δίπλα στη Δρόσω που παλεύει ανάμεσα στην αγάπη για το γιο της και τη σχέση της με τον Κωνσταντή. Ο Νέστορας έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν καθώς δέχεται την επίσκεψη του Νικολαΐδη.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 104

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 8/3 στις “Άγριες Μέλισσες”, θα δούμε την σύλληψη του Νέστορα αλλά και την προσαγωγή του Προύσαλη στην ασφάλεια της Λάρισας κάνει τον γύρο του χωριού. Ο Άγγελος θα προσπαθήσει να πείσει τον Νέστορα να μιλήσει πρώτος και να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Η Ουρανία βλέπει τους κόπους της να χάνονται ύστερα από ένα τηλεφώνημα του Τσαμπαρδή και η σύγκρουση με τον Κυριάκο είναι αναπόφευκτη. Η απόφαση της Ασημίνας και του Νικηφόρου να μετακομίσουν στο Παρίσι, θα τους φέρει αντιμέτωπους με τις οικογένειές τους. Η Δρόσω και ο Κωνσταντής αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους κι απευθύνονται σε δικηγόρο προκειμένου να τους εμποδίσουν. Ο πόλεμος μεταξύ των δυο ζευγαριών, είναι προ των πυλών.

Η δίκη της Ελένης εναντίον του Βόσκαρη ξεκινάει

Η δίκης της Ελένης εναντίον του Βόσκαρη ξεκινάει. Πολλές οι μαρτυρίες και ο Βόσκαρης χρησιμοποιεί δόλια κόλπα για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Η Δρόσω αποφασίζει να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας και του Νικηφόρου, οι οποίοι μαζί με το παιδί προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή στο Παρίσι. Η ανακοίνωση της αστυνομίας πως ο Θέμελης βρέθηκε νεκρός, θα δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά, ενώ η Δόμνα είναι βέβαιη πως πρόκειται για δολοφονία. Ο Δούκας συμπαραστέκεται στη Δόμνα που φιλοξενείται στο σπίτι των Σεβαστών, αλλά η Μυρσίνη έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει.

Όλο το χωριό συνεχίζει να ψάχνει τον Ευτύχη που έχει εξαφανιστεί ενώ η Ουρανία μαθαίνει πως ο Σέργιος είναι παιδί της Δρόσως και νιώθει ενοχές που δεν βοήθησε την Ασημίνα όταν το χρειαζόταν. Ο Φανούρης και η Ρίζω βρίσκονται μπροστά στη Δρόσω, η οποία σκοπεύει να τους ρίξει στη μάχη για την αναγνώρισή της ως βιολογική μητέρα του παιδιού. Θα δεχτούν να τη βοηθήσουν;

Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 104: Trailer

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις