Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Νίκολας Κέιτζ γάμος: Πέμπτη φορά γαμπρός ο διάσημος ηθοποιός
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Νίκολας Κέιτζ γάμος: Πέμπτη φορά γαμπρός ο διάσημος ηθοποιός

Νίκολας Κέιτζ γάμος: Ο γάμος του ζευγαριού έγινε σε μια κλειστή τελετή στο Λας Βέγκας, ενώ η γνωριμία τους συνέβη ένα χρόνο πριν στην Ιαπωνία.

Για 5η φορά γαμπρός ντύθηκε ο διάσημος ηθοποιός Νίκολας Κέιτζ, που παντρεύτηκε την 26χρονη σύντροφό του Ρίκο Σιμπάτα στο Λας Βέγκας. «Είναι αλήθεια και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι» δήλωσε ο ηθοποιός επιβεβαιώνοντας την είδηση στο περιοδικό People. Η τελετή ήταν «πολύ μικρή και πραγματοποιήθηκε στο Wynn Hotel στο Λας Βέγκας» σύμφωνα με εκπρόσωπό του. Ο γάμος έλαβε χώρα στις 16 Φεβρουαρίου «προς τιμή των γενεθλίων του αείμνηστο πατέρα του». Η νύφη, φορούσε ένα χειροποίητο ιαπωνικό νυφικό κιμονό από το Κιότο και μπήκε στην αίθουσα υπό τους ήχους του τραγουδιού «Winter Song του Kiroro – το αγαπημένο της τραγούδι ενώ ο Νίκολας Κέιτζ φορούσε μαύρο σμόκιν Tom Ford.Ο 57χρονος ηθοποιός και η αγαπημένη του αντάλλαξαν παραδοσιακούς όρκους τόσο της καθολικής εκκλησίας όσο και Σίντο.

Μετά το γάμο, το ζευγάρι πραγματοποίησε μια μικρή γιορτή στην οποία ήταν καλεσμένοι η πρώην σύζυγος του Νίκολας Κέιτζ, Άλις Κιμ – με την οποία παραμένει πολύ καλός φίλος – και ο γιος τους, ο 15χρονος Καλ-Ελ. Πρόκειται για τον 5ο γάμο του Νίκολας Κέιτζ, μετά τον δημόσιο χωρισμό του από την Έρικα Κούκι διάρκειας μόλις 4 ημερών τον Μάρτιο του 2019, που πραγματοποιήθηκε επίσης στο Λας Βέγκας. Το διαζύγιό τους εκδόθηκε δύο μήνες αργότερα.

Ο διάσημος ηθοποιός είχε παντρευτεί προηγουμένως με την Πατρίσια Αρκέτ από το 1995 έως το 2001, την Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ από το 2002 έως το 2004 και την Κιμ από το 2004 έως το 2016. Εκτός από τον Καλ-Ελ, ο Νίκολας Κέιτζ έχει έναν ακόμη γιο, τον 30χρονο Γουέστον από την σχέση του με την ηθοποιό Κριστίνα Φούλτον.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις