Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 spoiler 8/3: Η αναπάντεχη επιστροφή προκαλεί αντιδράσεις
LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler 8/3: Η αναπάντεχη επιστροφή προκαλεί αντιδράσεις

MasterChef 5 spoiler 8/3: Η νέα εβδομάδα του MasterChef ξεκινάει με το Mystery Box.

Η νέα εβδομάδα του MasterChef ξεκινάει με το Mystery Box. Κάνοντας μια αναδρομή στο χρόνο, οι 17 (συν ένας) υποψήφιοι, καλούνται να βγάλουν ένα πιάτο, αντάξιο για το σημείο του διαγωνισμού, με υλικά… από τον 5ο π.Χ. αιώνα. Ωστόσο, όπως ανακοινώνουν οι κριτές, μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου, επιστρέφει κάποιος παίκτης, με τις εκφράσεις των διαγωνιζόμενων να μαρτυρούν πως μάλλον δεν είναι ένα πρόσωπο που συμπαθούν.

Η αναπάντεχη επιστροφή ενός διαγωνιζόμενου στην κουζίνα του MasterChef, κάνει κάποιους να χάσουν τη συγκέντρωσή τους και να κινδυνέψουν να αποτύχουν, σε ένα από τα πιο απαιτητικά Τεστ Δημιουργικότητας. Σύμφωνα με όσα είχαν μεταδοθεί πριν λίγες ημέρες, ο Κωστής Αλεξάκης, είναι εκείνος που αναμένεται να επιστρέψει, στη θέση του Πάνου που αποχώρησε οικειοθελώς.

Μια έκπληξη περιμένει πολλούς, όταν η αυτοπεποίθησή τους ισοπεδώνεται μπροστά στους chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Κάποιοι «σώζονται» την τελευταία στιγμή και φαίνεται ότι θα ανέβουν στον εξώστη ασφαλείς. Κάποιοι άλλοι, που χαρακτηρίζονται από υπέρμετρη σιγουριά, παίρνουν ξανά ένα καλό μάθημα, που ίσως τους φανεί χρήσιμο για τη συνέχεια του MasterChef 5.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις