Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 – Κουτσόπουλος: Το ατύχημα την ώρα του γυρίσματος
LIFESTYLE

MasterChef 5 – Κουτσόπουλος: Το ατύχημα την ώρα του γυρίσματος

MasterChef 5 - Κουτσόπουλος: Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef οι δύο ομάδες πήραν τις θέσεις τους στις καρέκλες και περίμεναν με αγωνία να μάθουν ποια από τις δύο κέρδισε.

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef οι δύο ομάδες πήραν τις θέσεις τους στις καρέκλες και περίμεναν με αγωνία να μάθουν ποια από τις δύο κέρδισε. Ωστόσο την παράσταση έκλεψε ο ”θείος” Λεωνίδας που είχε ένα μικρό ατύχημα σταματώντας το γύρισμα. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν έτοιμος να δώσει το σήμα προκειμένου να ανακοινωθούν οι βαθμολογίες της ομαδικής στο MasterChef 5, όταν η καρέκλα του ταρακουνήθηκε. Ο κριτής είχε τα πόδια του στο μεταλλικό υποπόδιο του σκαμπό το οποίο έσπασε τραντάζοντας το κάθισμα και προκαλώντας την έκπληξη, τόσο του ίδιου, όσο και του Σωτήρη Κοντιζά. Για την ιστορία η κόκκινη ομάδα νίκησε και έστειλε τους Μπλε στον τάκο.

MasterChef 5: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση που υπέδειξε η Ηρώ

Ρωτώντας ο Σωτήρης Κοντιζάς την αρχηγό της μπλε ομάδας που έχασε στην ομαδική δοκιμασία ποιο πλεονέκτημα θα ήθελε, η Ηρώ απάντησε ότι θα επιθυμούσε να «σώσει» κάποιον. Ποιος θα ήταν αυτός; Ο Κωνσταντίνος. Όμως, το πλεονέκτημα που είχε ήταν να υποδείξει τον πρώτο προτεινόμενο προς αποχώρηση από το MasterChef 5. Χωρίς πολλές περιστροφές η Ηρώ «έδειξε» τον Στέφανο, λέγοντας ότι ο παίκτης κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας δεν άκουγε και δε συνεργαζόταν με τους υπόλοιπους.

Με αυτή την απόφαση της αρχηγού συμφώνησαν κι άλλα άτομα της ομάδας, με τον Στέφανο να θεωρεί ότι αδικήθηκε. «Το θεωρώ καθαρά άδικο γιατί δεν είχα ένα χάλια αποτέλεσμα. Υπάρχουν άλλα πιάτα που δε θα πέρναγαν καν στην ομαδική. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που φταίω εγώ για την ήτα της ομάδας… σίγουρα νιώθω αδικία! Εγώ φταίω για τον έναν πόντο;», είπε ο διαγωνιζόμενος. «Ο Στέφανος τα δικά του τα λάθη δεν τα διακρίνει. Πάλι δεν ακούει… δεν έχει μάθει να είναι ομαδικός γενικότερα», συμπλήρωσε η αρχηγός.

MasterChef 5: Ανούς ή Τζιοβάνι κέρδισε την ασυλία;

Ανάμεσα στην Ανούς και τον Τζιοβάνι «παίχτηκε» η ασυλία για τη μπλε ομάδα, που έχασε στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef 5. Οι δύο διαγωνιζόμενοι σε μια ακόμα μαγειρική δοκιμασία του MasterChef 5, έπρεπε να μαγειρέψουν έχοντας ως βασικό υλικό το κοτόπουλο. Και τα δύο πιάτα άρεσαν αρκετά στους κριτές, όμως αυτό της Ανούς τους φάνηκε πιο γευστικό, παρότι είχε κάνει ξανά το ίδιο στήσιμο. Έτσι εκείνη κέρδισε την ασυλία.

Η παίκτρια που ανέβηκε ασφαλής στον εξώστη χάρηκε πολύ με αυτή της τη νίκη. «Δεν το περίμενα για κανέναν λόγο. Δεν περίμενα ότι θα κερδίσω τον Τζιοβάνι σε καμία περίπτωση!», είπε. «Είτε παραμείνω στην μπλε ομάδα είτε όχι θα δίνω όλη μου την αγάπη», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις