Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Παναθηναϊκός: Μετράει αντίστροφα ο Μπόλονι, φαβορί ο Αναστασίου!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός: Μετράει αντίστροφα ο Μπόλονι, φαβορί ο Αναστασίου!

Μπόλονι Παναθηναϊκός: Απρόβλεπτή η πορεία του Μπόλονι στον Παναθηναϊκό.

Σε πολύ δύσκολη θέση μετά τη νέα ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ρουμάνος προπονητής, εξελίξεις ακόμα και πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ, με τον Γιάννη Αναστασίου να θεωρείται η επικρατέστερη διάδοχη κατάσταση. Άμεσες προβλέπεται να είναι οι εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού με τον Λάζλο Μπόλονι να μετράει πλέον αντίστροφα στον πράσινο πάγκο και τις εξελίξεις να αναμένονται ακόμα και πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο Γιάννης Αναστασίου θεωρείται η επικρατέστερη επιλογή για να διαδεχθεί τον Ρουμάνο προπονητή, καθώς υπάρχει η πεποίθηση τις τάξεις της διοίκησης του τριφυλλιού ότι ο Μπόλονι δεν είναι σε θέση να αντιστρέψει το κλίμα. Αυτή τη χρονική στιγμή ο Αναστασίου αποτελεί την πιο σοβαρή σκέψη των ιθυνόντων του τριφυλλιού είτε πριν, είτε μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Μία δεύτερη σκέψη, αλλά με μικρότερες πιθανότητες, είναι να προωθηθεί σε πρώτος προπονητής ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος προσανατολίζεται στην αλλαγή της σκυτάλης στο θέμα προπονητή καθώς εκτός από τον ντροπιαστικό αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον ΠΑΣ Γιάννινα με δύο ήττες η εικόνα της ομάδας είναι απογοητευτική και συν τοις άλλοις υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να χαθεί και ο στόχος της εξόδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο προβληματισμός είναι πολύ έντονος και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις στο θέμα προπονητή του Παναθηναϊκού πιθανότατα πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Δείτε ακόμη:

Νέο… σοκ για Μπόλονι, οι πρώτες δηλώσεις μετά την ήττα
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 1 – 0: Κακός ο ΠΑΟ, νέα ήττα
Βαθμολογία Super League: Έβαλε «φωτιά» στην… ουρά η ΑΕΛ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις