Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 1 – 0: «Σύννεφα» για Μπόλονι, πρώτες δηλώσεις
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 1 – 0: «Σύννεφα» για Μπόλονι, πρώτες δηλώσεις

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 1 – 0: ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού χάρη στο γκολ του Μιλιντσεάνου για τρίτη φορά τις τελευταίες ημέρες.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε για τρίτη φορά μέσα σε λίγες ημέρες από τον ΠΑΣ Γιάννινα και συνέχισε την τραγική πορεία των τελευταίων αγώνων του, γεγονός που έχει φέρει στο στόχαστρο και τον Λάζλο Μπόλονι. Οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν ήδη αρχίσει να παίζουν για τον αντικαταστάτη του, φέρνοντας ξανά και το όνομα του Δώνη στην επιφάνεια. Ο ίδιος ο Ρουμάνος τεχνικός δε, δήλωσε προβληματισμένος μετά το τέλος του αγώνα, μιλώντας στη Nova.

Οι δηλώσεις του Μπόλονι

«Σε κάθε αγώνα υπάρχει το κίνητρο για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν, όπως και στο πρώτο μέρος, αλλά για μία ακόμα φορά τα γεγονότα μας προσπέρασαν.

Μας προβληματίζει η κακή αγωνιστική εικόνα, αλλά και οι απουσίες όπως του Κουρμπέλη αλλά και του Βέλεθ. Εμείς θέλαμε να ήμασταν στις τέσσερις πρώτες θέσεις. Πρέπει να βάλουμε γκολ, για να αλλάξει η εικόνα μας και να πάρουμε νίκες».

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 1 – 0: Οι δηλώσεις Γιαννίκη

Ο Αργύρης Γιαννίκης στις δηλώσεις του στη Nova υποστήριξε ότι το επίτευγμα που έχει πετύχει η ομάδα του είναι τεράστιο. Παράλληλα, τόνισε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη στην υπόθεση της παραμονής και η ομάδα του θα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη έως το φινάλε.

Για το ματς: “Δεν έχει σχέση με τον αντίπαλο, έχουμε τελευταία καλή προσέγγιση τακτικά, ρυθμό, αυτοπεποίθηση. Είναι τεράστιο να νικά τρεις φορές τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αρχή είχαμε εντυπώσεις, τώρα συνδυάζουμε και αποτέλεσμα. Τακτικά ήμασταν φανταστικοί ο Παναθηναϊκός δεν έκανε φάση. Είναι η εξέλιξη, γι’ αυτό φτάσαμε στο σημείο να είμαστε σταθεροί”.

Για το γκολ του Μιλιντσεάνου: “Όποιος βάζει γκολ είναι καλοδεχούμενος, είχα θέμα εκεί. Είναι μια φανταστική φάση πάνω στο πρέσινγκ που βγήκε”.

Για την υπόθεση της παραμονής: “Κάθε νίκη βοηθά, τίποτα δεν τελείωσε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι τέλους”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις