Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Βαθμολογία Super League: Έβαλε «φωτιά» στην… ουρά η ΑΕΛ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βαθμολογία Super League: Έβαλε «φωτιά» στην… ουρά η ΑΕΛ

Βαθμολογία Super League: Το «διπλό» της ΑΕΛ επί του ΟΦΗ (2-3) έφερε σε απόσταση βολής τους «βυσσινί» από Παναιτωλικό, Λαμία, αλλά και τους Κρητικούς.

Η ΑΕΛ πήρε τη μεγάλη νίκη νίκη με 3-2 μέσα στην Κρήτη επί του ΟΦΗ και βάζει φωτιά στην «ουρά» της βαθμολογίας και στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Με αυτή τη νίκη η ΑΕΛ έφτασε τους 16 βαθμούς, όντας πλέον στο -1 από Παναιτωλικό και στο -3 από την Λαμία και τον ΟΦΗ! Πιο πάνω και προς το παρόν πιο άνετοι οι ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης με 25 και ο Ατρόμητος με 26. Κάπου εδώ να σημειωθεί πως ΑΕΛ και Λαμία έχουν να δώσουν ένα ακόμη μεταξύ τους παιχνίδι πριν τα πλέι-άουτ, όπου προβλέπεται να γίνει ο κακός χαμός.

Υπενθυμίζεται πως η τελευταία ομάδα της βαθμολογίας υποβιβάζεται κατευθείαν στην Super League 2, ενώ ο προτελευταίος παίζει διπλούς αγώνες μπαράζ με τον δεύτερο της SL2 για μια θέση στην πρώτη κατηγορία. Επίσης, στα πλέι-άουτ δεν υπάρχουν διπλά παιχνίδια ανάμεσα στις 8 ομάδες από την 7η ως την 14η θέση, με τις ομάδες που θα τερματίσουν από το 7 ως το 10 να δίνουν 4 εντός και 3 εκτός, ενώ από το 11 ως το 14 θα δώσουν 3 εντός και 4 εκτός!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις