Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Χωρίς Ματέο Γκαρσία στην Τούμπα ο Άρης
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χωρίς Ματέο Γκαρσία στην Τούμπα ο Άρης

Άρης - Ματέο Γκαρσία: Να σηκώσει κεφάλι θέλει ο Άρης - Αναλυτικά η αποστολή

Να σηκώσει κεφάλι θέλει ο Άρης που αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ελλάδας από τον Ολυμπιακό λόγω μια απίθανης γκάφας που έκανε ο τερματοφύλακάς του, Χούλιο Κουέστα. Ο Άρης πρέπει να ξεπεράσει γρήγορα την απογοήτευση καθώς την Κυριακή έρχεται το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε πως ο Άρης βρίσκεται στη 2η θέση με 47 βαθμούς και ένα μόλις βαθμό πίσω του είναι ο ΠΑΟΚ. Μια νίκη στο ντέρμπι δεν θα είναι απλά μια νίκη γοήτρου αλλά θα έχει μεγάλο βαθμολογικό όφελος κάτι που χρειάζονται και οι δύο ομάδες.

Η ομάδα του Άρη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό (07/03) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με πρωινή προπόνηση το Σάββατο (06/03) στις εγκαταστάσεις του Δασυγενείου Αθλητικού Κέντρου στο Νέο Ρύσιο. Ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το αυριανό (07/03) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ χωρίς να προκύψουν νέα προβλήματα. Εκτός έμειναν για ακόμη ένα παιχνίδι οι τραυματίες Χαβιέ Ματίγια (ήταν αναμενόμενο) και Ματέο Γκαρσία (δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί).

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη:

Cuesta, Boucher, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Mancini, Jeggo, Ganea, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

Άρης
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις