Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άρης Ολυμπιακός 1-1: Λύτρωση στο 87′ για τους ερυθρόλευκους
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άρης Ολυμπιακός 1-1: Λύτρωση στο 87′ για τους ερυθρόλευκους

Άρης Ολυμπιακός 1-1: Με το ολέθριο λάθος του Κουέστα, ο Μπουχαλάκης πέτυχε ένα γκολ από το πουθενά και χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό.

Στο ίδιο έργο θεατές. Ο Άρης έφτασε μια ανάσα από το να αποκλείσει τον Ολυμπιακό όμως οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν πάλι λίγο πριν το τέλος να σώσουν την παρτίδα και να πάρουν την πρόκριση για τους ‘’4’’ του Κυπέλλου Ελλάδος. Με γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη στο 87′ ο Ολυμπιακός πήρε την ισοπαλία στο Κλεάνθης Βικελίδης και σε συνδυασμό με τη νίκη στον πρώτο αγώνα με 2-1 ονειρεύεται το νταμπλ. Ο Άρης είδε να χάνει την πρόκριση από ένα τεράστιο λάθος του τερματοφύλακά του.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού, που είχε ξεχαστεί στη γραμμή του άουτ, έμεινε εκεί… ξεχασμένος περιμένοντας τον Κουέστα να κάνει την κίνησή του. Και μόλις ο ανυποψίαστος Ισπανός άφησε την μπάλα στο έδαφος ψάχνοντας την πάσα προς συμπαίκτη του, ο Μπουχαλάκης κινήθηκε γρήγορα, τον έπιασε στον ύπνο και πλάσαρε σε άδειο τέρμα στέλνοντας τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!

Άρης Ολυμπιακός

Το φιλμ του αγώνα

Το παιχνίδι άρχισε δυναμικά με τον Ολυμπιακό να απειλεί για πρώτη φορά στο 8′ με τον Κάιπερς, ο οποίος όμως έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κουέστα, ενώ ο Άρης απάντησε στο 9′ με σουτ του Σάσα που επίσης κατέληξε άουτ κι είχε άλλη μια αξιόλογη προσπάθεια στο 17′ οπότε ο Γκάμα πάσαρε προς τον Μπερτόλιο, ο οποίος δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο δίχως τέρματα αλλά στο 50′ ο Άρης κέρδισε πέναλτι σε σπρώξιμο του Ανδρούτσου στον Μπερτόλιο. Ο διαιτητής Γκεστράνιους καταλόγισε αμέσως την εσχάτη των ποινών, απόφαση που επιβεβαίωσε έπειτα από τρία λεπτά, οπότε έσπευσε στην οθόνη για τον επανέλεγχο της φάσης. Κι ο Μπρούνο Γκάμα ήταν εύστοχος στην εκτέλεση ανοίγοντας τον σκορ για τους Κίτρινους στο 54′ (1-0).

Ο Ολυμπιακός είχε την συντριπτική κατοχή της μπάλας αλλά μέχρι το 86′ δεν είχε κατορθώσει να απειλήσει τον Άρη, που πίστεψε ότι είχε αγγίξει την πρόκριση. Η απίστευτη γκάφα όμως του Κουέστα και το γκολ του Μπουχαλάκη του στέρησαν την πρόκριση και έσβησαν τα όνειρα για κάποιο τίτλο φέτος.

Άρης Ολυμπιακός
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις