Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

18

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νονός Ηράκλειο: «Με προκάλεσε», είπε για το βαφτιστήρι του
ΕΛΛΑΔΑ

Νονός Ηράκλειο: «Με προκάλεσε», είπε για το βαφτιστήρι του

Κατά την ομολογία του σημείωσε πως έβγαλε βίντεο σε περίπτωση που του ζητούνταν ευθύνες κάποια στιγμή

Ο 50χρονος νονός από το Ηράκλειο κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την ομολογία του, ωστόσο φέρεται να υποστήριξε πως ότι έγινε το «προκάλεσε» το βαφτιστήρι του. Ο 50χρονος σημειώνεται πως κατηγορείται για κακουργηματικές πράξεις κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση αλλά και για κατοχή και παραγωγή παιδικής πορνογραφίας. Μάλιστα ομολόγησε όσα συνέβησαν καθώς στο σπίτι του στο Ηράκλειο, φέρεται πως εντοπίστηκε βίντεο με την κακοποίηση του τότε ανήλικου παιδιού. Υπενθυμίζεται πως το πλέον 18 χρονών βαφτιστήρι του, κατήγγειλε πως ο νονός του τον βίαζε για 3 χρόνια.

Ο 50χρονος σύμφωνα με το neakriti.gr κατά την απολογία του, ομολόγησε δύο περιπτώσεις από τις 10 που κατήγγειλε ο 18χρονος και ισχυρίστηκε πως τις προκάλεσε ο νεαρός. Σχετικά με το βίντεο, υποστήριξε πως το τράβηξε για να έχει απόδειξη πως τον προκάλεσε. Τόνισε δε, πως σε αυτό φαίνεται ότι η ερωτική πρωτοβουλία ήρθε από τον νεαρό.

Στη συνέχεια σημείωσε ότι έβγαλε βίντεο για την περίπτωση που του ζητούνταν ευθύνες κάποια στιγμή. Για τις άλλες δύο καταγγελίες σε βάρος του, από την αδερφή του 18χρονου αλλά και από ένα άλλο βαφτιστήρι του, ανέφερε πως δεν τις πείραξε ποτέ και πως ότι είπαν ήταν μετά από υπερβολές των οικογενειών τους λόγω του σοκ των αποκαλύψεων. Τέλος δήλωσε συντετριμμένος και άρρωστος, ενώ αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Τριπόλεως.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις